ΠΑΟΚ; Με Σαλπιγγίδη στην Αθήνα, εκτός ο Λούκας

Σάββατο, 03 Μαΐου 2014 17:00
UPD:17:03
MotionTeam

Η είδηση ήταν η επιστροφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στην αποστολή, ο οποίος για ψυχολογικούς λόγους δεν συμμετείχε στην 18άδα του αγώνα της πρεμιέρας των πλέι οφ με τον Αστέρα Τρίπολης (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, αλλά ο Λούκας έμεινε εκτός.

Ο Ισπανός μέσος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του κι έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο ανέτοιμος Χούσεν. Στην Αθήνα επίσης δεν ταξίδεψαν οι τραυματίες, Κατσουράνης, Μαντούρο, αλλά και ο Νίνης.

Η είδηση ήταν η επιστροφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στην αποστολή, ο οποίος για ψυχολογικούς λόγους δεν συμμετείχε στην 18άδα του αγώνα της πρεμιέρας των πλέι οφ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης επέλεξε για το αυριανό ματς με τους «πράσινους» τους: Γλύκο, Γκσπούρνινγκ, Λίνο, Τζαβέλλα, Κατσικά, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρα, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Σαββίδη, Μάρτενς, Ολίσε, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Κουλούρη. 

          Εξαλλος ο Σαββίδης

Ποιος είδε τον Ιβάν Σαββίδη και δεν τον φοβήθηκε στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο μεγαλομέτοχος του «δικεφάλου» του Βορρά εμφανίστηκε αποφασισμένος για σημαντικές αλλαγές στο σχήμα, ενώ επιτέθηκε φραστικά σε μέλη της διοίκησης.

«Αποτύχατε όλοι. Δεν δουλεύει κανένας τομέας σωστά», είπε χαρακτηριστικάο ομογενής επιχειρηματίας πριν ξεκινήσει ν’ αναφέρεται στον καθένα προσωπικά, με πρώτο τον πρόεδρο του συλλόγου, Ζήση Βρύζα. Αρχικά το ρώτησε πόσες μεταγραφές έχουν γίνει από την ημέρα που ανέλαβε και πήρε την απάντηση ότι έγιναν 25 ή 26. Στη συνέχεια σε έντονο ύφος ο Ιβάν Σαββίδης είπε στον παλαίμαχο παίκτη του ΠΑΟΚ; «

«Θα έπρεπε να ξέρεις ακριβώς. Πήραμε μεγάλο προπονητή (σ.σ. Στέφενς), τόσους παίκτες και πλέον κινδυνεύουμε να χάσουμε τη θέση που κατακτήσαμε με πολύ λιγότερα λεφτά την περασμένη σεζόν. Πιστεύεις πως έχουμε λεφτά για πέταμα; Τι κάνατε όλοι σας γι αυτό»;

Πέραν του Βρύζα ωστόσο τα άκουσαν και τα υπόλοιπα στελέχη της ΠΑΕ. Τόσο η στενή του συνεργάτης, Μαρία Γκοντσάρεβα, όσο και ο Αχιλλέας Μαυρομάτης (που εκπροσώπησε νομικά το σύλλογο στην υπόθεση Δώνη και σ’ αυτή των επεισοδίων με τον Ολυμπιακό) και ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Ο «ισχυρός άνδρας» του συλλόγου προανήγγειλε δραστικές αλλαγές: «Θα αλλάξω το σχήμα, δεν μου αρέσει ο τρόπος που δουλεύετε».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις