Παναθηναϊκός: Χωρίς Αμπεΐντ με ΠΑΟΚ

Σάββατο, 03 Μαΐου 2014 19:39
UPD:19:43
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Ο Αλγερινός μέσος του Παναθηναϊκού Μεχμέντ Αμπεΐντ (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ο σκόρερ του Παναθηναϊκού στο ματς της πρεμιέρας των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας με τον Ατρόμητο, Μεχμέντ Αμπεΐντ, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του κι έμεινε εκτός αποστολής από το αυριανό εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ. 

Ο Αλγερινός μέσος μπορεί να μη συμπεριλήφθηκε στην 18άδα, ωστόσο, ακριβώς το αντίθετο έγινε με τον Τάσο Λαγό, που επίσης είχε τραυματιστεί στο κεφάλι την περασμένη Τετάρτη στο Περιστέρι. Κανονικά βρίσκεται στην αποστολή και ο Νάνο, παρά το γεγονός ότι δε γυμνάστηκε σήμερα, λόγω κάποιων ενοχλήσεων στον αστράγαλο. Η συμμετοχή του Ισπανού αριστερού μπακ θα αποφασιστεί λίγο πριν την έναρξη του ντέρμπι με το «δικέφαλο» του Βορρά.

Στη σημερινή προπόνηση βρέθηκε και ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος το βράδυ δείπνησε με τους παίκτες στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή.

Οι «εκλεκτοί» του Γιάννη Αναστασίου για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς είναι οι: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντες, Λαγός, Δώνης, Ζέκα, Πράνιτς, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Καρέλης, Ατζαγκούν και Πέτριτς. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις