Μπάσκετ: Υποβιβάστηκαν Ηλυσιακός και Ίκαρος Χαλκίδας

Σάββατο, 03 Μαΐου 2014 20:00
UPD:22:48
ICON PRESS/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Η ομάδα των Ιλισίων έχασε την κατηγορία κυριολεκτικά στα τελευταία δευτερόλεπτα από το καλάθι του Καλαμπόκη. Οι φιλοξενούμενοι περίπου 10 δεύτερα πριν το τέλος είχαν το προβάδισμα επί του ΑΓΟΡ με 62-61.

A- A A+

Το δρόμο για την Α2 πήραν σήμερα οι Ηλυσιακός και Ίκαρος Χαλκίδας, μετά τις εκτός έδρας ήττες που γνώρισαν από Ρέθυμνο και ΠΑΟΚ αντίστοιχα. Οριστικά τέταρτος ο «δικέφαλος» του Βορρά.

Η ομάδα των Ιλισίων έχασε την κατηγορία κυριολεκτικά στα τελευταία δευτερόλεπτα από το καλάθι του Καλαμπόκη. Οι φιλοξενούμενοι περίπου 10 δεύτερα πριν το τέλος είχαν το προβάδισμα επί του ΑΓΟΡ με 62-61 και με βάση τα αποτελέσματα σε Ελευσίνα και Θεσσαλονίκη έμεναν στην κατηγορία των μεγάλων, μιας και οι Πανελευσινιακός, Ικαρος Χαλκίδας γνώρισαν την ήττα από τη Νέα Κηφισιά και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Το λέι απ του Καλαμπόκη, όμως, χάρισε στους Ρεθυμνιώτες τη νίκη με 63-62 κι έστειλε τον Ηλυσιακό στην Α2 με τον Ίκαρο, μιας και στην τριπλή ισοβαθμία που είχαμε στο φινάλε, ο Πανελευσινιακός ήταν ο μεγάλος κερδισμένος.

Ο ΠΑΟΚ με τη νίκη του επί του Ίκαρου με 88-74 τερμάτισε τέταρτος και άφησε στην 5η θέση τη Νέα Κηφισιά που πήρε διπλό στην Ελευσίνα με 71-63.

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός έκλεισε την κανονική περίοδο με την 25η νίκη του, αυτή την φορά με 95-79 επί του Απόλλωνα στην Πάτρα. Νίκες γοήτρου πέτυχαν οι Κολοσσός Ρόδου και ΚΑΟΔ επί των Άρη (72-69) και Τρικάλων (103-108) αντίστοιχα.

Στο τελευταίο χρονικά ματς της 26ης αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός επικράτησε 76-66 του Πανιωνίου στο ΣΕΦ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις