Μπάσκετ Α1: Έβγαλε την... υποχρέωση με Ρέθυμνο ο Παναθηναϊκός

Τρίτη, 29 Απριλίου 2014 21:20
UPD:21:35
ICON PRESS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Σε βαθμολογικά αδιάφορο αγώνα, με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 25η αγωνιστική στην Α1 Ανδρών, ο Παναθηναϊκός νίκησε στο ΟΑΚΑ με 76-61 το Ρέθυμνο χάρις στο καλό τελευταίο δεκάλεπτό του, που επέτρεψε στους παίκτες του Φραγκίσκου Αλβέρτη να απεμπλακούν από τον «εναγκαλισμό» του αντιπάλου τους για τα πρώτα 30 λεπτά. 

Με ολοφάνερη την κούραση από την υπερπροσπάθεια στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να χτίσουν διαφορά ασφαλείας στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, ενώ στο 24΄ βρέθηκαν μα χάνουν με έξι πόντους (40-46) χάρις στην εξαιρετική εμφάνιση του Κένι Γκάμπριελ.

Στην τελευταία περίοδο, ωστόσο, μπροστά στο φάσμα της πρώτης εντός έδρας ήττας του ο Παναθηναϊκός ανασυντάχθηκε, βελτίωσε την άμυνά του και κράτησε τους φιλοξενούμενους στους 9 πόντους σημειώνοντας 20, για να φτάσει άνετα στο τελικό 76-61.

Οι «πράσινοι», πάντως, απογοήτευσαν και σήμερα με το ποσοστό ευστοχίας τους (18/37 δίποντα, 9/24 τρίποντα), ενώ έχασαν τα ριμπάουντ (36 έναντι 39) και είχαν προβλήματα στην οργάνωσης (12 λάθη), στοιχεία που θα πρέπει να διορθώσουν ενόψει των πλέι οφ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις