Μπάσκετ Α1: Σε Κηφισιά και ΟΑΚΑ πέφτει η αυλαία

Τρίτη, 29 Απριλίου 2014 12:48
UPD:12:50
ICON/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Ολοκληρώνεται σήμερα η 25η αγωνιστική στην Α1 Ανδρών με τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις, οι οποίες είχαν μετατεθεί λόγω των υποχρεώσεων Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και είναι ΑΕ Νέας Κηφισιάς-Ολυμπιακός (17:00) και Παναθηναϊκός-ΑΓΟ Ρεθύμνου (19:15) 

Στο Ζηρίνειο οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα που έχει κίνητρο για τη νίκη καθώς διατηρεί ακόμη ελπίδες για την τέταρτη θέση, αφού πλεονεκτεί στην ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ.

Οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν στους Κρόκερ και Γκάρετ, με το δεύτερο να αποτελεί ήδη παρελθόν και τον πρώτο να βρίσκεται, λόγω του τραυματισμού του, ένα βήμα πριν την έξοδο, αφού ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναζητά τον αντικαταστάτη του.

Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, επικεντρώνεται πια απολύτως στο πρωτάθλημα με στόχο την κατάκτηση του μοναδικού τίτλου που απέμεινε γι΄ αυτόν στη σεζόν. 

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, υποδέχεται στις 19:15 τον ΑΓΟ Ρεθύμνου, στο ΟΑΚΑ. Οι Κρήτες χρειάζονται 2/2 νίκες για να βρεθούν στην οκτάδα των πλέι οφ αντί του Απόλλωνα Πατρών, όμως αυτό φαντάζει πολύ δύσκολο απέναντι στον «πληγωμένο» από τη βαριά ήττα στη Μόσχα πρωταθλητή Ελλάδας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις