Champions League: Μάχη γιγάντων στο Μόναχο

Τρίτη, 29 Απριλίου 2014 12:36
UPD:12:41
EPA/ANDREAS GEBERT

Προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου εν όψει της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

A- A A+

Η πρώτη ομάδα του τελικού στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ αναδεικνύεται απόψε και θα είναι μία εκ των Μπάγερν Μονάχου ή Ρεάλ Μαδρίτης, που θα αναμετρηθούν στην «Αλιάνζ Αρένα» (21:45, Novasports 2), στη ρεβάνς του 1-0 υπέρ της «βασίλισσας».

Ο ισπανικός σύλλογος έχει αποκτήσει προβάδισμα μετά τη νίκη με 1-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» αλλά αναμένεται να δοκιμαστεί σκληρά στη Βαυαρία, στην προσπάθειά του να παίξει σε τελικό της διοργάνωσης μετά από 12 χρόνια και να διεκδικήσει το δέκατο τρόπαιο στη διοργάνωση.

Η «βασίλισσα» θα βρει απέναντί της την ομάδα που έχει φτάσει ως το τέλος του δρόμου την τελευταία διετία και είναι η κάτοχος του τίτλου, τον οποίο όχι μόνο δεν σκοπεύει να παραδώσει αλλά θα διεκδικήσει με όλες τις δυνάμεις της για να ισοφαρίσει την επίδοση που κατέχει η Μίλαν με τις δύο συνεχείς κατακτήσεις (1988-1989, 1989-1990).

Η Μπάγερν προέρχεται από ένα εύκολο 5-2 στην Μπουντεσλίγκα απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης, ενώ η Ρεάλ είχε επίσης εύκολη αποστολή στην Ισπανία απέναντι στην Οσασούνα (4-0).

Αμφότεροι οι αντίπαλοι δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα πέρα από τους εδώ και αρκετό καιρό τραυματίες τους, που είναι οι Τιάγκο, Σακίρι, Μπαντστούμπερ για την Μπάγερν και Χεσέ, Κεντίρα, Αρμπελόα για τη Ρεάλ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις