Champions League: Προένσα στο Μόναχο, Ριτσόλι στο Λονδίνο

Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014 15:24
UPD:15:53
EPA/SRDJAN SUKI

Ο Πορτογάλος, Πέδρο Προένσα θα διευθύνει τον αγώνα ανάμεσα στη Μπάγερν και στη Ρεάλ Μαδρίτης.

A- A A+

Ο Πορτογάλος, Πέδρο Προένσα, ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον αυριανό δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα στη Μπάγερν και στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ στη ρεβάνς ανάμεσα στην Τσέλσι και στην Ατλέτικο θα «σφυρίξει» ο Ιταλός, Νίκολα Ριτσόλι.

Δύο πολύ έμπειρους διαιτητές επέλεξε η αρμόδια επιτροπή της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας για να διευθύνουν τις ρεβάνς των ημιτελικών που ακολουθούν το επόμενο διήμερο.

Ο Προένσα θα βρεθεί στο «Αλιάντς Αρίνα» του Μονάχου στο πιο μεγάλο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης, χωρίς να έχει βρεθεί εφέτος ούτε μία φορά στο δρόμο των δύο ομάδων. Αντίθετα ήταν ο «άρχοντας» των αγώνων, Μίλαν-Ατλέτικο 0-1 (φάση των 16) και Τσέλσι-Παρί Σεν Ζερμέν 2-0 (προημιτελικοί).

Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» του Λονδίνου θα «σφυρίξει» το βράδυ της Τετάρτης ο Ιταλός Νίκολα Ριτσόλι. Ο 43χρονος, ο οποίος έχει επιλεγεί για το Μουντιάλ της Βραζιλίας το ερχόμενο καλοκαίρι, έχει βρεθεί από μια φορά στο παρελθόν σε παιχνίδια των δύο ομάδων. Ήταν διαιτητής στον τελικό του Europa League το 2010, όταν η Ατλέτικο σήκωσε το τρόπαιο με το 1-0 επί της Φούλαμ, ενώ το Σεπτέμβριο του 2011 ήταν διαιτητής στο 1-1 της Τσέλσι με τη Βαλένθια στην Ισπανία, στην φάση των ομίλων του Champions League.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις