Προσωρινή άρση της απαγόρευσης μεταγραφών στην Μπαρτσελόνα

Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014 14:44
UPD:14:46
REUTERS/ALBERT GEA

Η FIFA έχει επιβάλει στην καταλανική ομάδα ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για δύο μεταγραφικές περιόδους, με την Μπαρτσελόνα να έχει προσφύγει κατά της απόφασης.

A- A A+

Φως στο… μεταγραφικό τούνελ της Μπαρτσελόνα έριξε σήμερα η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία, που ανακοίνωσε ότι επιτρέπει στην ισπανική ομάδα να προχωρήσει σε μεταγραφές έως ότου εκδικαστεί η έφεσή της.

Υπενθυμίζεται ότι FIFA έχει επιβάλει στην καταλανική ομάδα ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για δύο μεταγραφικές περιόδους, με την Μπαρτσελόνα να έχει προσφύγει κατά της απόφασης.

Οι Καταλανοί ζήτησαν προσωρινή άρση της ποινής όταν κατέθεσαν την έφεση κατά και ο πρόεδρος της επιτροπής εφέσεων της FIFA, Λάρι Μούσεντεν, συμφώνησε, επικαλούμενος το περίπλοκο της υπόθεσης και το μικρό χρονικό περιθώριο που μεσολαβεί ως την έναρξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, την 1η Ιουλίου.

Ως γνωστόν, η πειθαρχική επιτροπή της FIFA επέβαλε κυρώσεις στην Μπαρτσελόνα για παραβίαση των κανονισμών που αφορούν στις διεθνείς μεταγραφές παικτών κάτω των 18 ετών. Πρωτόδικα στο σύλλογο επιβλήθηκε απαγόρευση απόκτησης ποδοσφαιριστών ως το καλοκαίρι του 2015 και πρόστιμο 450.000 ελβετικών φράγκων.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις