«Κατηγορούμενοι» οι παίκτες της Μπαρτσελόνα, στόχος και ο Μέσι

Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014 15:09
UPD:15:14
REUTERS/ALBERT GEA

Στόχος των οπαδών, για πρώτη φορά, έγινε κι ο Λιονέλ Μέσι.

A- A A+

Η «νύχτα της κόλασης» για την Μπαρτσελόνα μεταφέρθηκε από το «Μεστάγια» στο «Καμπ Νου». Μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης (1-2) και την απώλεια του τροπαίου, κατά την επιστροφή στη Βαρκελώνη η αποστολή των Καταλανών έτυχε «θερμής» υποδοχής από ομάδα οπαδών, όπως ακριβώς και μετά το 0-1 στη Γρανάδα για το πρωτάθλημα.

Οι οπαδοί απευθύνθηκαν προς τους ποδοσφαιριστές με υποτιμητικά και προσβλητικά σχόλια, τα πλέον… ήπια και… μεταφράσιμα εκ των οποίων ήταν «μισθοφόροι» και «δεν προσπαθείτε, δεν ιδρώνετε τη φανέλα». Παρεμπιπτόντως, όλα αυτά απέναντι σε παίκτες τους οποίους πριν από ένα μήνα εγκωμίαζαν και υμνούσαν για τη νίκη στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»!

Ενώ ο τοπικός Τύπος μιλά πια για «τέλος του κύκλου» οι οπαδοί ζητούν την παραίτηση του Τάτα Μαρτίνο, του προπονητή που αφίχθη στη Βαρκελώνη το περασμένο καλοκαίρι και πλέον είναι πολύ πιθανό να ολοκληρώσει τη σεζόν χωρίς τίτλο για την Μπαρτσελόνα, εκτός του Σούπερ Καπ τον περασμένο Αύγουστο.

Αξιοσημείωτο είναι πάντως ότι στόχος των οπαδών, για πρώτη φορά, έγινε κι ο Λιονέλ Μέσι. Όπως φαίνεται, οι «φωνές» που θέλουν τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του πλανήτη να κάνει συντήρηση δυνάμεων ενόψει του επερχόμενου Μουντιάλ, όλο και κάποιους έπεισαν…

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις