Ανησυχία στην Εθνική ομάδα για τις σχέσεις των διεθνών

Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014 15:38
UPD:06/05/2014 13:40
ICON PRESS/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΜΑΡΟΣ

Χαρακτηριστικό της ανησυχίας που επικρατεί στην τεχνική ηγεσία είναι η επικοινωνία που είχε ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής ομάδας, Τάκης Φύσσας (δεξία), με τον ομοσπονδιακό εκλέκτορα Φερνάντο Σάντος (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Φόβος ότι τα όσα απαράδεκτα, αντιεπαγγελματικά και αντισυναδελφικά καταγράφηκαν στο χθεσινό αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό θα έχουν αντίκτυπο στις τάξεις της Εθνικής Ελλάδας εκφράζεται πια ανοιχτά στους κόλπους του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Χαρακτηριστικό της ανησυχίας που επικρατεί στην τεχνική ηγεσία είναι η επικοινωνία που είχε ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής ομάδας, Τάκης Φύσσας, με τον ομοσπονδιακό εκλέκτορα Φερνάντο Σάντος, εις διπλούν μάλιστα, αφού οι δύο άνδρες μίλησαν τόσο χθες τη νύχτα μετά την αναμέτρηση της Τούμπας όσο και σήμερα.

Οι «κοκορομαχίες» που κατέληξαν σε συμπλοκή ανάμεσα σε Κατσουσάνη-Μανιάτη, οι οποίοι άλλωστε αποβλήθηκαν, αλλά και οι κόντρες των Τζαβέλλα, Αθανασιάδη με τους Μανωλά, Μανιάτη έχουν απογοητεύσει, προβληματίσει και ανησυχήσει τον Σάντος, καθώς ο χρόνος για το Μουντιάλ μετρά αντίστροφα.

Ο Πορτογάλος θα βρεθεί στην Ελλάδα για τον τελικό του Κυπέλλου, στις 26 Απριλίου και αναμένεται να επιληφθεί της κατάστασης. Οι πρώτες συστάσεις προς τους παίκτες είχαν γίνει μετά τον αγώνα πρωταθλήματος στην Τούμπα, όταν είχαν σημειωθεί για πρώτη φορά τέτοιες συμπεριφορές. Στους διεθνείς είχε τονιστεί ότι ανάλογα φαινόμενα δεν θα είναι ανεκτά, όμως όπως φαίνεται εκείνοι δεν το κατάλαβαν.

Απομένει να δούμε το πώς θα συνυπάρξουν στην αποστολή της Εθνικής καθώς το κλίμα είναι πια πολύ βαρύ, ειδικά στις τάξεις των παικτών του Ολυμπιακού, μετά τα όσα αναφέρουν ότι υπέστησαν στα δύο παιχνίδια της Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα στο χθεσινό αγώνα.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις