Επτά συλλήψεις για τα επεισόδια στην Τούμπα

Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014 10:35
UPD:10:48
MOTIONTEAM/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Στιγμιότυπο από τα χθεσινά επεισόδια στο γήπεδο της Τούμπας.

A- A A+

Επτά άτομα συνελήφθησαν για τα επεισόδια στον προημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο άνδρας, 34 ετών, που άδειασε σακούλα με ψάρια στον πάγκο των ερυθρολεύκων. 

Εν τω μεταξύ, λίγες ώρες μετά από τον επεισοδιακό ημιτελικό, στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγινε η καφετέρια που διατηρεί ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Γιώργος Τζαβέλλας στον Βύρωνα, στη συμβολή των οδών Καραολή Δημητρίου και Φλέμινγκ.

Στους συλληφθέντες είναι και ο άνδρας, 34 ετών, που άδειασε σακούλα με ψάρια στον πάγκο των ερυθρολεύκων

Άγνωστοι περιέλουσαν, στις 4:10 τα ξημερώματα, με εύφλεκτο υλικό τραπεζοκαθίσματα που βρίσκονταν στον εξωτερικό χώρο της επιχείρησης και έβαλαν φωτιά. Από την επίθεση προκλήθηκαν μόνο ζημιές.

Θλιβερές σκηνές για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Τούμπα

Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά του τέλος του χθεσινού αγώνα καταγράφηκαν μελανές σκηνές για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το... τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης παίχθηκε μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Μάνταλου, όταν οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και συνεπλάκησαν με την αποστολή του Ολυμπιακού, επαναφέροντας το «νόμο της ζούγκλας» στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα.

MOTIONTEAM/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Οι οπαδοί επιτέθηκαν σε ποδοσφαιριστές και μέλη της «ερυθρόλευκης» ομάδας, που αναγκάστηκαν να δώσουν μάχη εκ του συστάδην για να κατορθώσουν να φτάσουν στη φυσούνα και να μπουν στα αποδυτήρια. 

MOTIONTEAM/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Τα επεισόδια ξεκίνησαν περίπου μία ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα έξω από το γήπεδο, όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ αρχισαν να πετούν πέτρες την ώρα που έφθανε η αποστολή του Ολυμπιακού. 

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Δυνάμεις της αστυνομίας κάνουν χρήση χημικών κατά την διάρκεια επεισοδίων έξω από το γήπεδο της Τούμπας πριν την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα στο σημείο να γίνει αποπνικτική. Το ματς ξεκίνησε τελικά με 1,5 ώρα καθυστέρηση. 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή