Γεωργιάδης: «Σε σχέση με το Χαριλάου δεν έγινε τίποτα»

Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014 01:10
UPD:09:23
MOTIONTEAM/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ο Γιώργος Γεωργιάδης προσπάθησε να εξισώσει καταστάσεις ενθυμούμενος ότι «έχουμε ζήσει πολλά και στο Καραϊσκάκη, στη Λεωφόρο, στο Χαριλάου, αυτοί που έχουν τις τύχες του ποδοσφαίρου να σκεφτούν γιατί οι φίλαθλοι οποιασδήποτε ομάδας να δημιουργούν επεισόδια» (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Με παρόντα μόνο τον τεχνικό του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο της Τούμπας, με την ολοκλήρωση του ημιτελικού αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του «Δικέφαλου» δήλωσε ότι «δεν έγινε καλό παιχνίδι. Προκρίθηκε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο. Χαίρομαι για την πρόκριση, δεν πανηγυρίζουμε όμως. Ο στόχος είναι να το κάνουμε στις 26 Απριλίου, όταν κατακτήσουμε το Κύπελλο. Θέλουμε να ηρεμήσουμε για να υλοποιήσουμε το στόχο μας».

Ο υπηρεσιακός (;) τεχνικός της μακεδονικής ομάδας ουσιαστικά αρνήθηκε να πάρει θέση για τα όσα διαδραματίστηκαν μετά το τέλος του αγώνα, όταν οπαδοί της ομάδας του επιτέθηκαν εντός του αγωνιστικού χώρου στην αποστολή του Ολυμπιακού, αρκούμενος στο τετριμένο «κάθε μορφή βίας την καταδικάζουμε».

Μάλιστα, ο Γιώργος Γεωργιάδης προσπάθησε να εξισώσει καταστάσεις ενθυμούμενος ότι «έχουμε ζήσει πολλά και στο Καραϊσκάκη, στη Λεωφόρο, στο Χαριλάου, αυτοί που έχουν τις τύχες του ποδοσφαίρου να σκεφτούν γιατί οι φίλαθλοι οποιασδήποτε ομάδας να δημιουργούν επεισόδια».

Το συνέχισε μάλιστα, λέγοντας ότι «το παιχνίδι ξεκίνησε μια ώρα μετά γιατί υπήρχαν ψάρια στον πάγκο του Ολυμπιακού, εμείς πριν από 20 μέρες στο Χαριλάου δεχτήκαμε επί 90 λεπτά αντικείμενα και η τηλεόραση δεν έδειξε τίποτα. Σε σχέση με όσα ζήσαμε στο Χαριλάου εδώ απόψε δεν έγινε τίποτα».

Όσο για τις απουσίες στον τελικό; «Λυπάμαι για τα παιδιά που θα λείψουν από τον τελικό (Αθανασιάδης, Νάτχο, Κατσουράνης). Θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε στον τελικό με αυτούς που θα έχουμε διαθέσιμους. Οι διεθνείς θα τα βρουν μεταξύ τους, συμβαίνουν περιστατικά όταν υπάρχει ένταση σε ένα ματς. Συνήθως σε τελικό δεν χάνω».
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις