Αναστασίου: «Οι τίτλοι κάνουν μεγάλες τις ομάδες»

Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014 22:50
UPD:23:00
ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

«Τα τρόπαια κάνουν μια μεγάλη ομάδα» υπογράμμισε ο του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Στην πολύ μεγάλη προσπάθεια που έχει καταβάλει η ομάδα του στους τελευταίους μήνες εστίασε ο Γιάννης Αναστασίου στις δηλώσεις του, μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ύστερα από τέσσερα χρόνια.

«Μετά από 10 μήνες η ομάδα έχει κάνει φοβερή προσπάθεια, όπως και η διοίκηση στο κομμάτι που της αναλογεί. Για τον κόσμο και τους ανθρώπους που διοικούν είναι μεγάλη ημέρα. Για τον Παναθηναϊκό επίσης, διότι μετά από 4 χρόνια, θα διεκδικήσουμε πάλι ένα τρόπαιο. Τα τρόπαια κάνουν μια μεγάλη ομάδα» υπογράμμισε ο τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας.

«Σήμερα είχαμε πλάνο και υπομονή, ενώ οι παίκτες μου έπαιξαν πολύ ώριμα και τους αξίζει η επιβράβευση. Από πλευράς τακτικής ξέραμε τι θέλαμε και σήμερα οι παίκτες κατέθεσαν και την ψυχή τους. Όλοι μαζί μπορούμε να σκεφτόμαστε και να ονειρευόμαστε καλύτερες ημέρες. Με πίστη μπορεί να πετύχει αυτή η ομάδα πολλά περισσότερα στο μέλλον» πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Ντουντού Σεαρένσε παραδέχθηκε ότι «θέλαμε πολύ την πρόκριση στον τελικό, προσπαθήσαμε, δουλέψαμε σκληρά για να το πετύχουμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και πιο δυνατός και προκρίθηκε. Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο μας, ξέρουμε πως έβλεπαν το ματς και περίμεναν να γιορτάσουν μια πρόκριση αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να τους κάνουμε χαρούμενους».

Ο πρώην διεθνής με την Εθνική Βραζιλίας μέσος τόνισε πως «προσπαθήσαμε πολύ για την πρόκριση, αλλά ο αντίπαλος ήταν πολύ δυνατός σήμερα. Θα μπορούσαμε να αλλάξουμε τη μοίρα του αγώνα με τη φάση του Νούνιες που σταμάτησε στο δοκάρι. Έτσι είναι η ζωή και το ποδόσφαιρο και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις