Κύπελλο Ελλάδας: Τούμπα και Λεωφόρος βγάζουν το ζευγάρι του τελικού

Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014 09:45
EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

Φάση από παλαιότερη αναμέτρηση των δύο ομάδων.

A- A A+

Η... «μάχη» της Τούμπας δεσπόζει στους σημερινούς αγώνες ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά το πέρας των οποίων θα αναδειχθούν οι φετινοί φιναλίστ της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην «πύρινη» έδρα του τον πρωταθλητή Ολυμπιακό (20:00) με στόχο να ανατρέψει την ήττα (1-2) από τον πρώτο αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να πάρει την πρόκριση στον τελικό του θεσμού, μετρώντας τις απουσίες των Ολλανδών Μαντούρο, Χούσεν και Μάρτενς.

Από την άλλη πλευρά, με νωπό ακόμη το μάθημα από την ήττα στο πρωτάθλημα (επίσης 1-2) οι παίκτες του Μίτσελ ξέρουν πια ότι θα πρέπει να κοπιάσουν πολύ για να επιστρέψουν με την πρόκριση στον Πειραιά.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει στη διάθεση του τον Πέρες, αφού ο Παραγουανός μεσοεπιθετικός θα μείνει εκτός γηπέδων για διάστημα έξι μηνών λόγω της ρήξης χιαστών που υπέστη την περασμένη Κυριακή (στη θέση του ο Φουστέρ), όπως και τους Χολέμπας, Ολαϊτάν.

Νωρίτερα (17:00), ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στη Λεωφόρο τον ΟΦΗ επιδιώκοντας να ανατρέψει το 0-1 του Ηρακλείου για να διεκδικήσει το Κύπελλο και να επιβεβαιώσει τη διαρκή αγωνιστικό άνοδό του, απέναντι όμως σε μια ομάδα που ο Ρικάρντο Σα Πίντο έχει διδάξει να παίζει εξίσου καλά τόσο στο «Θ. Βαρδινογιάννης» όσο κι εκτός έδρας. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις