Σούπερ Λίγκα: Ολοκληρώνεται αύριο η εξέταση για την αδειοδότηση των ΠΑΕ

Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014 22:50
UPD:22:55
ICON /ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Τους φακέλους οκτώ συλλόγων της Σούπερ Λίγκας εξέτασε σήμερα η πρωτοβάθμια Επιτροπή Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και συγκεκριμένα των ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Βέροια, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς, Καλλονή, Εργοτέλης, Άρης και Πανιώνιος.

Η εξέταση του φακέλου της ΠΑΕ ΟΦΗ θα γίνει αύριο, καθώς η Επιτροπή ικανοποίησε σχετικό αίτημα της ομάδας του Ηρακλείου, που ζήτησε αναβολή.

Επίσης τη Μεγάλη Τρίτη θα εξεταστούν οι φάκελοι των υπολοίπων ΠΑΕ (Ατρόμητος, Ολυμπιακός, Λεβαδειακός, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός, Ξάνθη, ΠΑΟΚ, Πανθρακικός, Παναθηναϊκός) και ύστερα η Επιτροπή θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της για το σύνολο των συλλόγων.

Να σημειωθεί ότι η αδειοδότηση αποτελεί προϋπόθεση συμμετοχής στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας για τις τέσσερις ομάδες που θα συμμετάσχουν σε αυτά και είναι οι, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης.

Οι ΠΑΕ που θα αδειοδοτηθούν σε πρώτο βαθμό μπορούν να ασκήσουν έφεση, εντός των προσεχών ημερών από την απόφαση, στην Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης, ενώ αν και στο β΄ βαθμό υπάρξει απόρριψη του φακέλου θα επιβληθεί περιορισμός στη μεταγραφική δραστηριότητα αλλά και στις ανανεώσεις συμβολαίων.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις