Ολυμπιακός: Ρήξη χιαστού ο Πέρες, έξι μήνες εκτός

Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014 21:42
UPD:21:49
WIKIMEDIA COMMONS

Ο Ερνάν Πέρες (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Δεν απέφυγε τα χειρότερα τελικά ο Ερνάν Πέρες, αφού οι αρχικοί φόβοι του ιατρικού επιτελείου επιβεβαιώθηκαν και ο Παραγουανός διεθνής του Ολυμπιακού θα μείνει περίπου έξι μήνες εκτός δράσης, καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου.

Ο Πέρες τραυματίστηκε στο χθεσινό αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γ. Καραϊσκάκης», τον τελευταίο των «ερυθρόλευκων» στο φετινό πρωτάθλημα που αποτέλεσε και φιέστα για την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος της πειραϊκής ομάδας.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου εντός των προσεχών ημερών και όπως είναι φυσικό δεν χάνει μόνο το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς η ομάδα του έχει ακόμη υποχρεώσεις στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και την προετοιμασία του καλοκαιριού, με την επιστροφή του να υπολογίζεται περί τα τέλη Οκτωβρίου, εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά. 

Εκτός του Πέρες ο Μίτσελ δεν έλαβε σήμερα ευχάριστες ειδήσεις ούτε από το... «μέτωπο» του Χοσέ Χολέμπας, αφού ο διεθνής ακραίος αμυντικός ακολούθησε για άλλη μία ημέρα ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή στον αγώνα της Τετάρτης εναντίον του ΠΑΟΚ παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις