Μαρκάνο: «Ευλογία για την ομάδα και εμάς ο τίτλος»

Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014 14:35
UPD:14:40
Icon/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

«Φυσικά, στο μυαλό κάθε παίκτη υπάρχει η σκέψη της Εθνικής. Αν με τις εμφανίσεις μου στον Ολυμπιακό καταφέρω να κερδίσω την κλήση μου στην Εθνική Ισπανίας, θα είναι κάτι υπέροχο» τόνισε ο Μαρκάνο (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Σούπερ Λίγκας παραχώρησε ο Ιβάν Μαρκάνο, ο οποίος δήλωσε ευτυχισμένος τόσο από την κατάκτηση τίτλων και διακρίσεων με τον Ολυμπιακό όσο και από την παραμονή του στην Ελλάδα. 

«Είναι όμορφο το να βρίσκομαι ξανά στον Ολυμπιακό, τον οποίο γνωρίζω και με τον οποίο κατάκτησα τίτλους και στο παρελθόν. Ο 41ος τίτλος είναι ευλογία για τον σύλλογο και για όλους εμάς που ήμασταν εδώ και συμβάλαμε για να τον κατακτήσουμε» υπογράμμισε ο Ίβηρας ποδοσφαιριστής, ο οποίος μέσω των «ερυθρόλευκων» ευελπιστεί κάποια στιγμή να κληθεί και στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

«Φυσικά, στο μυαλό κάθε παίκτη υπάρχει η σκέψη της Εθνικής. Αν με τις εμφανίσεις μου στον Ολυμπιακό καταφέρω να κερδίσω την κλήση μου στην Εθνική Ισπανίας, θα είναι κάτι υπέροχο» τόνισε ο Μαρκάνο

Ο Ισπανός αμυντικός χαρακτήρισε τη φετινή περίοδο «μέχρι στιγμής ιδιαίτερα επιτυχημένη. Κάναμε σπουδαία πράγματα και εντός και εκτός συνόρων, παίρνοντας μεγάλες νίκες και απλώνοντας το όνομα της Ελλάδας στην Ευρώπη. Όλοι βλέπουν τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα με καλύτερο μάτι, μετά την εφετινή παρουσία μας».

Ο Μαρκάνο ρωτήθηκε με ποιον συνεργάζεται καλύτερα στο κέντρο άμυνας του Ολυμπιακού. «Νιώθω ότι με όλα τα παιδιά στο κέντρο της άμυνας έχω εξαιρετική συνεργασία. Ακόμη και με τον Σιόβα, ο οποίος μόλις πρόσφατα επέστρεψε από τραυματισμό, κινούμαστε πολύ καλά, παρότι δεν έχουμε παίξει πολύ μαζί. Είμαι τυχερός γιατί ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετικούς παίκτες στη θέση μου και βρισκόμαστε άψογα» απάντησε.

Ως καλύτερη στιγμή του με τον Ολυμπιακό θεωρεί «εκτός των τίτλων που κατακτήσαμε, τη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήταν ένα υπέροχο επίτευγμα, ένα μοναδικό συναίσθημα και μια νίκη που έκανε τον κόσμο του Ολυμπιακού να δακρύσει από χαρά», ενώ ως ωραιότερη θα διάλεγε επίσης «την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και τη μεγάλη νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ επί της Γιουνάιτεντ».

Όσο για το μήνυμά του στον κόσμο του Ολυμπιακού; «Να παραμείνει πάντα το ίδιο δυναμικός. ''Φόβητρο'' για τον αντίπαλο, με τη φωνή, τα τραγούδια, το πάθος του. Να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα του με την ίδια θέρμη στα εύκολα και στα δύσκολα». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις