Ο Κουρτουά δεν μπορεί να παίξει με Τσέλσι λόγω ρήτρας

Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 16:27
UPD:16:33
REUTERS/SERGIO PEREZ
A- A A+

Με μια πολύ σοβαρή απουσία θα πρέπει να παραταχθεί η Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον της Τσέλσι στο Τσάμπιονς Λιγκ, αν η αυριανή κλήρωση για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης φέρει αντιμέτωπους τους «ροχιμπλάνκος» του Ντιέγκο Σιμεόνε με τους «μπλε» του Ζοζέ Μουρίνιο.

Σε αυτή την περίπτωση ο Τιμπό Κουρτουά δεν θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια της ισπανικής ομάδας, αφού εκτός του ότι ο Βέλγος τερματοφύλακας αγωνίζεται ως δανεικός από την Τσέλσι στην Ατλέτικο, στο συμβόλαιο που έχουν υπογράψει οι δύο σύλλογοι προβλέπεται ρήτρα ύψους 3 εκ. ευρώ  που θα πρέπει να καταβάλει το συγκρότημα της Μαδρίτης για κάθε έναν από τους αγώνες που θα χρησιμοποιήσει τον Κουρτουά απέναντι στους Λονδρέζους!

Το θέμα επιβεβαίωσε επισήμως ο πρόεδρος της Ατλέτικο, Ενρίκε Σερέθο, μιλώντας στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Onda Cero». Ο Σερέθο παραδέχθηκε την ύπαρξη αυτής της ρήτρας και ουσιαστικά απέκλεισε τη χρησιμοποίηση του Κουρτουά αν η κληρωτίδα στείλει την Τσέλσι για αντίπαλο της ομάδας του, λέγοντας ότι «η Ατλέτικο δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά να πληρώσει όλα αυτά τα χρήματα». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις