Μ. Γιαννακάκη: Επίσημη ανακοίνωση υποψηφιότητας για Περιφέρεια Αττικής

Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 13:50
UPD:13:57
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Στη διακήρυξή της η κ. Γιαννακάκη άσκησε κριτική στον νυν περιφερειάρχη, υποστηρίζοντας ότι «κινήθηκε σα να μην έχει αλλάξει τίποτα, στη λογική των Νομαρχιών, αδυνατώντας να κατανοήσει τον ρόλο της, χωρίς σαφές σχέδιο και πρόταση, αναπαράγοντας νοοτροπίες του παρελθόντος» (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ανακοίνωσε και επισήμως την υποψηφιότητά της για την Περιφέρεια Αττικής η βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ), Μαρία Γιαννακάκη.

Στη διακήρυξή της η κ. Γιαννακάκη άσκησε κριτική στον νυν περιφερειάρχη, υποστηρίζοντας ότι «κινήθηκε σα να μην έχει αλλάξει τίποτα, στη λογική των Νομαρχιών, αδυνατώντας να κατανοήσει τον ρόλο της, χωρίς σαφές σχέδιο και πρόταση, αναπαράγοντας νοοτροπίες του παρελθόντος».

Παράλληλα ο  συνδυασμός «Παρέμβαση για την Αττική», σημειώνεται στη διακήρυξη, επιδιώκει «τη συσπείρωση πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων από την αυτοδιοίκηση, τον προοδευτικό πολιτικό χώρο, τη Δημοκρατική Αριστερά, τους οικολόγους, συλλογικότητες από την Κοινωνία των Πολιτών και δυνάμεις που αποδεσμεύονται από τις πολιτικές του δικομματισμού».

Κύρια σημεία της προγράμματος της κ. Γιαννακάκη, αποτελούν η αποτελεσματική αξιοποίηση των ευρωπαϊκών πόρων και προγραμμάτων, ο σχεδιασμός και υλοποίηση έργων βιώσιμης ανάπτυξης - με το περιβάλλον στον πυρήνα κάθε αναπτυξιακής διαδικασίας -, η στήριξη της κοινωνικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνης επιχειρηματικότητας με ενεργητικές πολιτικές στρατηγικού προσανατολισμού, εκπαίδευσης, κατάρτισης, καινοτομίας.


Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή