Καμίνης σε Σπηλιωτόπουλο: Να μιλάμε με σεβασμό για απελπισμένους ανθρώπους

Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 09:14
UPD:10:34
FOSPHOTOS/Alexandros Katsis

Ο κ. Καμίνης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, σημείωσε πως πρέπει «να μιλάμε και με κάποιο σεβασμό» για ανθρώπους που είναι απελπισμένοι (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Επίθεση στον Άρη Σπηλιωτόπουλο εξαπέλυσε ο Γιώργος Καμίνης, με αφορμή την λέξη «ημίτρελοι» που είπε ο συνυποψήφιός του, στην κούρσα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, για όσους διαδηλώνουν στο κέντρο της Αθήνας «κάθε λίγο και λιγάκι».

Ο κ. Καμίνης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, σημείωσε πως πρέπει «να μιλάμε και με κάποιο σεβασμό» για ανθρώπους που είναι απελπισμένοι. Διευκρίνισε πως και ο ίδιος θεωρεί απαράδεκτο να κλείνει συχνά το κέντρο από λίγους διαδηλωτές και πως χρειάζεται με σεβασμό και κατανόηση της απελπισίας τους να τους ζητηθεί να διαδηλώνουν από το πεζοδρόμιο.

Νωρίτερα σήμερα, μιλώντας στο MEGA για το ίδιο θέμα, ο κ. Καμίνης είπε πως ο κ. Σπηλιωτόπουλος μιλά αβασάνιστα για το θέμα των διαδηλώσεων και μάλιστα τον χαρακτήρισε ως «ανύπαρκτο βουλευτή».

Σφοδρή ήταν η αντίδραση του κ. Καμίνη και για την παρομοίωση της Αθήνας με την «Καμπούλ» από το συνυποψήφιό του, μετά τη βομβιστική επίθεση στην οδό Αμερικής. Μίλησε για εγκληματικό σχόλιο που «υπονομεύει την προσπάθεια τουριστικής ανάκαμψης της πόλης» και απέδωσε στον κ. Σπηλιωτόπουλο πολιτική επιπολαιότητα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή