Ενίσχυση του ΚΚΕ στις δίδυμες κάλπες ζήτησε ο Δ. Κουτσούμπας

Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 10:19
UPD:10:24
EUROKINISSI/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Αναφερεόμενος ειδικά στις ευρωεκλογές ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ είπε ότι η ψήφος στο κόμμα «αποτυπώνει γνήσια, τη λαϊκή αποδοκιμασία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στην τρόικα και στα μνημόνια διαρκείας» (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Την ανάγκη να ενισχυθεί το ΚΚΕ στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών υπογράμμισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας την Πέμπτη σε ανοικτή συγκέντρωση στο Αγρίνιο. 

Όπως είπε, «η ενίσχυση του ΚΚΕ και στις τρεις κάλπες μπορεί να επιβάλει μέτρα ανακούφισης και να ανοίξει δρόμο για ριζικές αλλαγές».

Αναφερεόμενος ειδικά στις ευρωεκλογές ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ είπε ότι η ψήφος στο κόμμα «αποτυπώνει γνήσια, τη λαϊκή αποδοκιμασία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στην τρόικα και στα μνημόνια διαρκείας».

Ο κ. Κουτσούμπας υποστήριξε επίσης το ΚΚΕ παραμένει η μοναδική συνεπής πολιτική δύναμη «με την πιο καθαρή θέση για αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μονομερή διαγραφή του χρέους και κοινωνικοποίηση του πλούτου, με τον λαό στην εξουσία».

AMNAWEBTV

Αναφορικά με την έξοδο της χώρας στις αγορές, ο κ. Κουτσούμπας δήλωσε ότι «η κυβέρνηση λέει ψέματα όταν ισχυρίζεται ότι η χώρα επιστρέφει στην κανονικότητα», ενώ κατηγόρησε και την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «λέει ψέματα, όταν ισχυρίζεται ότι το πρόβλημα είναι ο χρόνος και το ύψος του δανεισμού, κρύβοντας όλα τα υπόλοιπα».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή