Ο ΟΦΗ θέλει να ανανεώσει με Σα Πίντο

Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 18:07
EPA/TIAGO PETINGA

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ έχει πρόθεση να ανανεώσει τη συνεργασία με τον Ρικάρντο Σα Πίντο, ο οποίος μεταμόρφωσε θεαματικά την ομάδα μετά την έλευσή του στο Ηράκλειο, εφόσον βεβαίως κι ο Πορτογάλος τεχνικός επιθυμεί την παραμονή στο συγκρότημα της Κρήτης. 

Αυτή ήταν η τιοποθέτηση του προέδρου της εταιρείας, Μάνθου Πουλινάκη, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ». Ο παράγοντας του ΟΦΗ υπογράμμισε ότι στόχος είναι η παραμονή του Σα Πίντο, παραδέχθηκε όμως πως «... αν έχει προτάσεις από αλλού δεν μπορούμε να του κλείσουμε το δρόμο». 

«Μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Μεγάλη προσωπικότητα. Η ομάδα έχει τη δική του φιλοσοφία πια. Αν θα μείνει; Θα γίνει συζήτηση. Αν θέλει να μείνει, κι εμείς θέλουμε, του δίνουμε τα κλειδιά» υπογράμμισε ο Πουλινάκης.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρθηκε στην προσπάθεια οικονομικής εξυγίανσης που επιχειρείται. «Δεν είναι εύκολο, αλλά το προσπαθούμε. Το πρώτο μας μέλημα ήταν πώς η ομάδα θα σταθεί στα πόδια της. Το θετικό είναι ότι ο ΟΦΗ θέλει να πληρώσει τα παλιά χρέη και το βλέπουν όλοι» δήλωσε.

«Τα οικονομικά στάνταρ του ΟΦΗ τα ξέρουμε. Οι μεταγραφές είναι και θέμα συγκυριών και καλών σχέσεων. Έχουν περάσει παιδιά με εμπειρίες και βοηθούν, όπως ο Ντουντού, ο οποίος ήρθε και μας βοηθά, όχι μόνο αγωνιστικά. Ο κόσμος αναγνώρισε την προσπάθεια αυτή και μας έχει σταθεί. Έχουμε 300% αύξηση στα διαρκείας. Για τον κόσμο αυτό μπορείς να κάνεις τα πάντα» συμπλήρωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις