Η Ξάνθη δεν θα διαθέσει εισιτήρια στον Παναθηναϊκό

Τετάρτη, 09 Απριλίου 2014 13:31
UPD:13:39
ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ
A- A A+

Δεν θα διαθέσει εισιτήρια στον Παναθηναϊκό για την αναμέτρηση της 34ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί την Κυριακή στα Πηγάδια η Ξάνθη, επικαλούμενη λόγους ασφαλείας αλλά και απειλητικά τηλεφωνήματα, που ισχυρίζεται ότι δέχθηκε τις τελευταίες ημέρες.

Αρχικά ο ακριτικός σύλλογος είχε συμφωνήσει να διαθέσει 1.300 εισιτήρια στους «πράσινους» για τις ανάγκες των φιλάθλων τους, όμως υπαναχώρησε και μέσω επιστολής αναφέρεται στους λόγους που υπαγόρευσαν αυτή την απόφαση. 

«Μετά τη διαμόρφωση των αποτελεσμάτων της Κυριακής (6/4/2014) και συγκεκριμένα από τη Δευτέρα το μεσημέρι και μετά η Ξάνθη έλαβε δεκάδες απειλητικά τηλεφωνήματα με φρασεολογία περίπου την ίδια ''η Ξάνθη θα πέσει στη Β’ Εθνική με οποιονδήποτε τρόπο, έστω κι αν χρειαστεί να δημιουργηθούν παρατράγουδα στο γήπεδό της''» αναφέρεται -μεταξύ άλλων- στην επιστολή.

«Σίγουροι εκ των προτέρων για την κατανόησή σας σε αυτή τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο έχουμε την ηθική υποχρέωση να ζητήσουμε μια συγνώμη από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, που χωρίς να το θέλουμε τους στερούμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στη Β. Ελλάδα την αγαπημένη τους ομάδα» καταλήγει η επιστολή, με τη διοίκηση της Ξάνθης να έχει μάλιστα καταθέσει μήνυση κατ΄ αγνώστων. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις