Πανθρακικός: Χειρουργήθηκε ο Ρομέου

Τετάρτη, 09 Απριλίου 2014 15:54
UPD:16:16
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΝΤΖΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Ο παίκτης του Αστέρα Tρίπολης Πάμπλο Ντε Μπλάσις (Δ) μαρκάρει τον παίκτη του Πανθρακικού Κοραντινί Ρομέου Ντος Σάντος (Α) που έχει την μπάλα στην κατοχή του κατά τη διάρκεια του αγώνα Αστέρας Τρίπολης - Πανθρακικός (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Σε επέμβαση αποκατάστασης του πρόσθιου χιαστού υποβλήθηκε στην Αθήνα ο Ρομέου, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ακριβής εκτίμηση της επιστροφής του Βραζιλιάνου μέσου στις αγωνιστικούς χώρους θα καθοριστεί προσεχώς και αφού προηγουμένως παρέλθει ένα χρονικό διάστημα αποθεραπείας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Επιτυχής ήταν η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Ντος Σάντος Κοραντίνι Ρομέου, που στάθηκε άτυχος στην εντός έδρας ήττα με 3-2 από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Βραζιλιάνος μέσος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω μηνίσκου και η εγχείρηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στην Αθήνα. Κατά την διάρκεια της επέμβασης δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και αυτό που απομένει είναι το διάστημα που θα χρειαστεί για να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Ρομέου, που είχε εγχειριστεί και στο παρελθόν, στο φετινό πρωτάθλημα είχε 28 εμφανίσεις και 4 τέρματα. Να ευχηθούμε στον Ρομέου ταχεία ανάρρωση και επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις