Σούπερ Λίγκα: Νίκη σωτηρίας η Βέροια, 2-1, τον Πανιώνιο

Κυριακή, 06 Απριλίου 2014 21:02
UPD:22:43
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι παίκτες της Βέροιας πανηγυρίζουν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Πανιώνιο.

A- A A+

Το πιο αποφασιστικό βήμα για την απευθείας παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα έκανε η Βέροια, η οποία νίκησε 2-1 τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Μία...στροφή πριν το φινάλε η ομάδα της Ημαθίας πήρε το πολύτιμο «τρίποντο» κι έχει την ευκαιρία την προσεχή Κυριακή και πάλι στην έδρα της κόντρα στον αδιάφορο Αστέρα Τρίπολης να «σφγραγίσει» την παραμονή της.

Το ματς δεν είχε φάσεις στο πρώτο μέρος. Το άγχος των παικτών της Βέροιας ήταν εμφανές σε όλες τις προσπάθειές τους, ωστόσο, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Μπεν, ανέλαβε γι' άλλη μια φορά το έργο να το απομακρύνει. Με διπλή προσπάθεια του Αφρικανού στο 37΄ ήρθε το 1-0 για τη «βασίλισσα» του Βορρά, γκολ νούμερο 15 στο πρωτάθλημα για τον επιθετικό των γηπεδούχων.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο με σκοπό να πετύχουν το δεύτερο γκολ και να απλοποιήσουν τα πράγματα. Το κατάφεραν στο 54΄ με το εκπληκτικό σουτ του Γκονσάλβες, ο οποίος «κάρφωσε» τη μπάλα στα δίχτυα του Ανέστη, ο οποίος δεν κατάφερε να αντιδράσει.

Δεν το έβαλαν κάτω οι Νεοσμυρνιώτες και στο 74΄ ξαναμπήκαν στο ματς με το πέναλτι του Αραβίδη, πέναλτι που κέρδισε ο Λεωνίδας Καμπάνταης. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι προτίμησαν να μη ρισκάρουν για το τρίτο γκολ και προσπάθησαν να κρατήσουν την πολύτιμη γι' αυτούς νίκη, κάτι που κατάφεραν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις