Σούπερ Λίγκα: Ισόπαλοι 2-2, Αστέρας Τρίπολης και Άρης

Κυριακή, 06 Απριλίου 2014 21:00
UPD:22:14
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΝΤΖΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Ο παίκτης του Αρη Ερωτόκριτος Νταμαρλής (κέντρο) μάχεται για την μπάλα με τους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης Φερνάντο Ουσέρο (αριστερά) και Δημήτρη Κουρμπέλη (δεξιά).

A- A A+

Δεν ανέδειξε νικητή το αδιάφορο βαθμολογικά ματς ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και στον Άρη. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά απειλητικοί από τα πρώτα λεπτά και στο 19΄ έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, με τον Καράσκο να σημαδεύει το δοκάρι του Διούδη.

Δύο λεπτά μετά, όμως, ο επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης «πήρε το αίμα του πίσω». Μετά από ωραία ενέργεια του Μπαράλες και σέντρα σουτ, ο Καράσκο από πού κοντά δεν είχε πρόβλημα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Άρη και να κάνει το 1-0.

«Μοιραίος» παίκτης για τους γηπεδούχους εξελίχθηκε ο Καράσκο, ο οποίος στο 51΄ ανέτρεψε τον Καραγκούνη και ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι (τραβηγμένη απόφαση), ενώ παράλληλα απέβαλλε με κόκκινη κάρτα το σκόρερ του Αστέρα. Ο Τριανταφυλλάκος εκτέλεσε το πέναλτι στο 53΄ και ισοφάρισε για τους Θεσσαλονικείς (1-1).

Η ομάδα του Γιώργου Φοιρού εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική της υπεροχή και στο 67΄ πήρε το προβάδισμα με το πλασέ του Μανιά, μετά από ωραία ενέργεια του επιθετικού των «κιτρίνων». Οι παανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων κράτησαν μόλις 5 λεπτά, καθώς στο 72΄ ο Εντό έφερε το ματς στα ίσια (2-2).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις