Σούπερ Λίγκα: Λύτρωση στο 94΄, ο Απόλλωνας 1-0 τον Εργοτέλη

Κυριακή, 06 Απριλίου 2014 20:58
UPD:21:04
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Ο Γιώργος Χατζηζήσης παίκτης του Απόλλωνα (αριστερά) και ο Μάκρος Μπαμπάμ παίκτης του Εργοτέλη (δεξιά) διεκδικούν την μπάλα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

A- A A+

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Δεληζήσης πέτυχε το «χρυσό» γκολ του Απόλλωνα και χάρισε την πολύτιμη νίκη στην αθηναϊκή ομάδα με 1-0 επί του Εργοτέλη, αποτέλεσμα που την κρατάει «ζωντανή» στο παιχνίδι της απευθείας παραμονής.

Ο Απόλλωνας ήταν πιο επιθετικός στα πρώτα 45 λεπτά, είχε μία καλή ευκαιρία με τον Πετρόπουλο, ωστόσο, το άγχος δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να έχουν καθαρό μυαλό και να επιτεθούν πιο οργανωμένα. Χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο, ο Εργοτέλης κράτησε σχετικά άνετα το μηδέν στην εστία του στο α΄ μέρος, διάστημα στο οποίο δεν είχε κάποια αξιόλογη ευκαιρία.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στην επανάληψη. Οι γηπεδούχοι είχαν την εδαφική υπεροχή, αλλά δεν ήταν ουσιαστικοί στο παιχνίδι τους. Τα πράγματα άλλαξαν στο 67΄, όταν ο Αλβάρο Μεχία αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή κι άφησε με 10 παίκτες τον Εργοτέλη. Η πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι ήταν...αφόρητη, ωστόσο, το γκολ δεν ερχόταν.

Η τύχη, όμως, ήταν με το μέρος των παικτών του Λόρι Σάντσες. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε η λύτρωση για τους γηπεδούχους με το γκολ του κεντρικού αμυντικού, Δεληζήση. Η αθηναϊκή ομάδα παίζει την τελευταία αγωνιστική στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό, ωστόσο, η Ξάνθη δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις