Σούπερ Λίγκα: Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 3-1

Κυριακή, 06 Απριλίου 2014 20:55
UPD:21:02
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ Π.

Ο παίκτης του ΠΑΟ Νάνο (δεξιά) σουτάρει μπροστά από τον παίκτη του Λεβαδειακού Θανάση Μουλόπουλο (αριστερά), κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ για την 33η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης».

A- A A+

Δεν συνάντησε δυσκολία ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Λεβαδειακό, του οποίου επικράτησε 3-1 στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής και έμεινε μόνος τρίτος μετά την ήττα του Ατρόμητου στην Τούμπα.

Το παιχνίδι ήταν εξαρχής μονόλογος για τους «πράσινους», με τον Πρζιρόβσκι να αναδεικνύεται σε μορφή για την ομάδα της Βοιωτίας, καθώς στο 12΄ πρόλαβε τον Ατζαγκούν ενώ στο 13΄ έπεσε στα πόδια του Μπεργκ και γλίτωσε την εστία του.

Η πίεση του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε αμείωτη, κι έτσι στο 24΄ η κεφαλιά του Μπεργκ πέρασε μόλις άουτ, όπως και το σουτ που επιχείρησε από καλή θέση ο Αμπέιντ στο 27΄.

Τελικώς η πίεση των γηπεδούχων τελεσφόρησε στο 39ο λεπτό με σκόρερ των «πράσινων» τον Κουτρουμπή, που έμεινε «ξεχασμένος» στην αντίπαλη άμυνα και στη σέντρα του Σπυρόπουλου επωφελήθηκε για να ανοίξει το σκορ.

Ο Παναθηναϊκός δεν πρόλαβε όμως να χαρεί το γκολ, αφού δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν από μεγάλο σφάλμα του Καπίνο, ο οποίος έκανε λάθος στο βολέ που επιχείρησε στέλνοντας την μπάλα στον Κονέ, κι αυτός τον «κρέμασε» από μακριά για το 1-1.

Πλούσιο σε φάσεις ήταν και το δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να πιέζουν για το γκολ του προσπεράσματος, να χάνουν ευκαιρίες με τους Τριανταφυλλόπουλο (48΄), Σπυρόπουλο (54΄), Μπεργκ (56΄ & 58΄) και αφού γλίτωσαν το… «έμφραγμα» στο 59΄ (ο Καπίνο νίκησε τον Μάντζιο στο τετ α τετ) έφτασαν στο 2-1 με κεφαλιά του Καρέλη στο 63΄, στην πρώτη επαφή του Έλληνα επιθετικού με την μπάλα!

Τη νίκη του Παναθηναϊκού διασφάλισε στο 77΄ ο Αμπέντ «γράφοντας» το 3-1, όταν ο Πράνιτς βρήκε τον Μπεργκ και ο Σουηδός επέλεξε να σιγουρέψει το γκολ πασάροντας στον συμπαίκτη του, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις