Σούπερ Λίγκα: Πλατανιάς-Παναιτωλικός 1-0

Κυριακή, 06 Απριλίου 2014 20:53
UPD:22:58
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Ο παίκτης του Πλατανιά Στέφανος Μαρτσάκης κερδίζει την κεφαλιά από τους παίκτες του Παναιτωλικού.

A- A A+

Με γκολ του Νταβίντ Τόρες στο 72ο λεπτό ο Πλατανιάς πήρε τη νίκη που επιζητούσε απέναντι στον Παναιτωλικό, του οποίου επικράτησε 1-0 και την ερχόμενη Κυριακή θα παίξει στη Νέα Σμύρνη για την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα. 

Η ομάδα των Χανίων ήταν εκείνη που «καιγόταν» για βαθμούς, ως εκ τούτου ήταν απολύτως αναμενόμενο να μπει επιθετικά και να επιζητήσει από νωρίς το γκολ. Με κύριο εκφραστή τον ιδιαίτερα φορμαρισμένο Κάταϊ, ο οποίος είχε τρεις καλές στιγμές, οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη πολιόρκησαν την περιοχή του Ράφαελ αλλά ο καλός τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων εξουδετέρωσε κάθε απειλή.

Προϊόντος του χρόνου ο αρχικός ενθουσιασμός του Πλατανιά κόπασε, οι Αγρινιώτες ισορρόπησαν και πήραν την κατοχή της μπάλας αλλά εξαιρουμένης της φάσης με τη σέντρα του Γκάλο που μπέρδεψε τον Γιωργαλλίδη, ο οποίος χρειάστηκε δεύτερη προσπάθεια για να μπλοκάρει, το πρώτο ημίχρονο δεν είχε άλλες συγκινήσεις. 

Ο Παναιτωλικός συνέχισε να υπερέχει και στην επανάληψη, φλύαρα όμως, χάνοντας τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 70ό λεπτό: ο Μαρτίνες οδήγησε την αντεπίθεση της ομάδας του από αριστερά και σέντραρε στην περιοχή του Πλατανιά, με τον Γοδόι να έχει κάνει την κίνηση και να πλασάρει, ο Γιωργαλλίδης έκανε μία από τις ουσιαστικότερες φετινές αποκρούσεις του, κρατώντας την ομάδα του στο παιχνίδι της παραμονής.  

Τελικά το γκολ μπήκε στην απέναντι εστία δύο λεπτά αργότερα, με «χρυσό» σκόρερ τον Τόρες. Στη συνέχεια ο Πλατανιάς έπαιξε για να διατηρήσει το αποτέλεσμα, ατύχησε καθώς ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω τραυματισμού του Γιαχία, κι ενώ είχαν ήδη γίνει και οι τρεις αλλαγές, αλλά δεν απειλήθηκε ουσιαστικά στη συνέχεια.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις