Υπόθεση για τρεις ο τίτλος στην Αγγλία

Σάββατο, 05 Απριλίου 2014 21:51
UPD:21:56
REUTERS/DYLAN MARTINEZ

Ο παίκτης της Τσέλσι Μοχάμεντ Σαλάχ (αριστερά) και ο παίκτης της Στόουκ Σίτι Έρικ Πίτερς σε φάση από τον αγώνα.

A- A A+

Η Τσέλσι διατηρήθηκε στην κορυφή της πρέμιερ λιγκ μετά τη νίκη επί της Στόουκ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», όμως η Λίβερπουλ που ακολουθεί στον ένα βαθμό έχει παιχνίδι λιγότερο, ενώ η τρίτη Μάντσεστερ Σίτι που απέχει δύο βαθμούς έχει ακόμη να παίξει άλλα τόσα ματς.

Στο τελευταίο παιχνίδι του Σαββάτου οι «μπλε» του Ζοζέ Μουρίνιο «καθάρισαν» τον αγώνα με τα γκολ των Σαλάχ (32΄), Λάμπαρντ (61΄) και Γουίλιαν (72΄), ενώ νωρίτερα η Μάντσεστερ Σίτι είχε νικήσει εύκολα στο «Έτιχαντ» τη Σαουθάμπτον με 4-1.

Ο Γιάγια Τουρέ άνοιξε το σκορ με πέναλτι μόλις στο 3ο λεπτό, ο Λάμπερτ ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο για τους «Άγιους» στο 37΄ αλλά δύο γκολ των «πολιτών» σε ένα δίλεπτο με τους Νασρί (45΄) και Τζέκο (45΄+1) έκριναν το παιχνίδι, με τον Γιόβετιτς να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 81΄.  

Τη νίκη της ημέρας σημείωσε η Φούλαμ, που επικράτησε στην έδρα της Άστον Βίλα 2-1 (61΄ Ρίτσαρντσον, 85΄ Ρονταλέγα - 70΄ Χολτ) έδειξε ότι έχει «σφυγμό» και απέκτησε δικαίωμα στην ελπίδα της παραμονής.

Στα υπόλοιπα αποτέλεσμα, η Κάρντιφ ηττήθηκε στην έδρα της από την εντυπωσιακή το τελευταίο διάστημα Κρίσταλ Πάλας με 0-3 (31΄, 88΄ Πάντσεον, 71΄ Λέντλεϊ), αντίθετα με την άλλη ουαλική ομάδα, τη Σουόνσι, που νίκησε στο «Λίμπερτι» τη Χαλ 1-0 με γκολ του Μπόιντ στο 39΄. 

REUTERS/DARREN STAPLES

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι Έντιν Τζέκο (αριστερά) και Νταβίδ Σίλβα πανηγυρίζουν το γκολ εναντίον της Σαουθάμπτον.

Η Νιούκαστλ γνώρισε ακόμη μία συντριβή στην έδρα της, αυτή τη φορά από την «αναγεννημένη» Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 0-4 (39΄, 50΄ Μάτα, 65΄ Ερνάντες, 90΄ Γιανουζάϊ), ενώ η Γουέστ Μπρομ με τέρμα του Αμαλφιτανό στο 16΄ νίκησε τη Νόριτς με 1-0.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις