Αγγλία: Κορυφή για τη Λίβερπουλ μετά από 12 χρόνια!

Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014 20:18
UPD:20:20
REUTERS/PHIL NOBLE

Στο 55΄ ο Κουτίνιο (στη φωτογραφία) και στο 77΄ ο Χέντερσον «σφράγισαν» τη μεγάλη νίκη της Λίβερπουλ.

A- A A+

Η Λίβερπουλ δεν άφησε ανεκμετάλλευτα τα δώρα των Κρίσταλ Πάλας και Άρσεναλ. Η ομάδα του Μερσεϊσάιντ συνέτριψε με 4-0 την Τότεναμ στο Ανφιλντ και πέρασε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ μετά από 32 αγωνιστικές (έξι απομένουν για το φινάλε).

Μετά από 24 χρόνια οι «κόκκινοι» δείχνουν έτοιμοι να επιστρέψουν ξανά στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος. Μετά την ήττα της Τσέλσι από την Κρίσταλ Πάλας και το ισόπαλο 1-1 στο ντέρμπι, Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι, η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς μπήκε αποφασισμένη στο γήπεδο απέναντι στην Τότεναμ και ήδη στο πρώτο μέρος προηγήθηκε με 2-0, χάρις στο αυτογκόλ του Καμπούλ στο 2΄ και στο τέρμα του Λουίς Σουάρες στο 24΄.

Στο 55΄ ο Κουτίνιο και στο 77΄ ο Χέντερσον «σφράγισαν» τη μεγάλη νίκη της Λίβερπουλ, η οποία επέστρεψε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ μετά από 12 χρόνια. Όπως όλα δείχνουν τα πάντα θα κριθούν στο ίδιο γήπεδο μέσα στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, καθώς η θρυλική ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι στις 13 Απριλίου και την Τσέλσι στις 27 του ίδιου μήνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις