Επιστροφές στον ΠΑΟΚ εν όψει Ολυμπιακού

Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014 16:32
UPD:16:33
EPA/JOSE SENA GOULAO

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον μεθαυριανό ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ξεκίνησε σήμερα, με τον Λούκας να συμμετέχει στο πρόγραμμα.

Διαθέσιμος, επίσης, ήταν και ο Κατσουράνης, που είχε αντιμετωπίσει το τελευταίο διάστημα πρόβλημα στον προσαγωγό και απουσίασε από τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του.

Ο Χούσεν θα υποβληθεί το απόγευμα σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού στη γάμπα από το χθεσινό παιχνίδι με την Καλλονή, ενώ οι Λάζαρ και Γκσπούρνινγκ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. 

Ο Γιώργος Γεωργιάδης θα κάνει αύριο τις ουσιαστικές δοκιμές για το σχήμα και την τακτική που θα επιλέξει στο σημαντικό παιχνίδι του φαληρικού γηπέδου και, όπως δήλωσε χθες μετά τον αγώνα με την Καλλονή, θα προβεί σε ουσιαστικές παρεμβάσεις με παίκτες τους οποίους χθες άφησε εκτός για να ξεκουραστούν.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του ΠΑΟΚ δήλωσε επίσης πως είναι αισιόδοξος και έχει πολύ καλή εικόνα από την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του. Η αποστολή για την Αθήνα θα ανακοινωθεί αύριο το μεσημέρι, μετά την προπόνηση που θα διεξαχθεί στις 13:30 στην Τούμπα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις