Κύπελλο Ελλάδας: Μονομαχία στο Ηράκλειο για ΟΦΗ και Παναθηναϊκό

Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014 13:09
UPD:13:41
ICON/ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας εγκαινιάζουν σήμερα ΟΦΗ και Παναθηναϊκός, που θα αναμετρηθούν στο «Θ. Βαρδινογιάννης» του Ηρακλείου (19:00, OTE Sport 1), στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Φαβορί της σειράς είναι σαφώς ο Παναθηναϊκός, που διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας και όπως έδειξε στο ντέρμπι με ττον Ολυμπιακό δεν καταλαβαίνει από έδρες και αντίπαλους. 

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα έχει εύκολο έργο, ούτε θα πρέπει να θεωρεί δεδομένη την πρόκριση απέναντι στο σκληροτράχηλο συγκρότημα του Ρικάρντο Σα Πίντο, που επίσης είναι αυτονόητο ότι στοχεύει στον τελικό αφού έφτασε ως εδώ.

Ουδείς πρέπει να λησμονεί, εξάλλου, τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, στην ίδια έδρα, που αν και έληξε ισόπαλος 1-1 είχε τους γηπεδούχους να ασκούν έντονη πίεση στους «πράσινους», ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Διαιτητής του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε ΟΦΗ και Παναθηναϊκό την ερχόμενη Τετάρτη (19:00) θα είναι ο Ανδρέας Παππάς, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Ανδρέας Παππάς από το σύνδεσμο της Αθήνας, με βοηθούς τους Λάζαρο Δημητριάδη (Μακεδονία) και Ιορδάνη Δημητριάδη (Καστοριά). Πρώτος επιπρόσθετος διαιτητής θα είναι ο Δημήτρης Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας) και δεύτερος ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης (Αργολίδας), ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από τη Μακεδονία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις