Κύπελλο Ελλάδας: ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 1-0

Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014 20:50
UPD:20:53
EUROKINISSI
A- A A+

Ο ΟΦΗ έβαλε «δύσκολα» στον Παναθηναϊκό, τον οποίο νίκησε 1-0 στο «Θ. Βαρδινογιάννης» στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και αύξησε τις ελπίδες πρόκρισης στον τελικό της διοργάνωσης, ενόψει της ρεβάνς στις 16 Απριλίου.

Μετά το πρώτο «αναγνωριστικό» 20λεπτο ο Παναθηναϊκός προσπάθησε και πέτυχε να έχει την κατοχή της μπάλας αλλά αρκέστηκε σε ανούσιο παιχνίδι, με τους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου να περιφέρουν απλώς την μπάλα, χωρίς να δημιουργούν ούτε μία επικίνδυνη φάση στην περιοχή των γηπεδούχων.

Τα λάθη των «πράσινων» ήταν συχνά, καθώς ο αντίπαλος πίεζε καλά στην μπάλα και δεν επέτρεπε στον Παναθηναϊκό να δημιουργήσει και να τροφοδοτήσει τον πολύ επικίνδυνο Μπεργκ. Μοιραία, οι όποιες φάσεις ήταν κάποια μακρινά σουτ των ποδοσφαιριστών του Ρικάρντο Σα Πίντο, που δεν απείλησαν στο ελάχιστο τον Κοτσόλη.

EURONEWS

Η πρώτη αξιόλογη φάση στον αγώνα δημιουργήθηκε στο 51ο λεπτό, με τον Περογαμβράκη να κινείται στην πλάτη του Τριανταφυλλόπουλου και να σουτάρει άστοχα, ενώ στο 58΄ κάτι ανάλογο συνέβη με τον Μπεργκ στην άλλη εστία. Οι «πράσινοι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 67΄, όταν στο γύρισμα του Αμπέιντ ο Καρέλης δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας.

Ο ΟΦΗ έφτασε στο γκολ δύο λεπτά αργότερα με τον «μόνιμο» για φέτος σκόρερ του: ο Μιλιάζες εκτέλεσε φάουλ από 30 μέτρα και ο σχεδόν δίμετρος σέντερ φορ με καλό συγχρονισμό βγήκε μόνος στην μπάλα και από τα 3-4 μέτρα «εκτέλεσε» τον Κοτσόλη με καρφωτή κεφαλιά.

Στο 74΄ ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν σε κόρνερ του Νάνο ο Σίλντεφελντ πήρε την κεφαλιά αλλά ο Ντάνι Φερνάντεζ απέκρουσε με τα πόδια επί της γραμμής, για να σωθούν οι ευκαιρίες των «πράσινων» στο 86ο λεπτό, όταν σε καλά εκδηλωμένη επίθεση ο Καρέλης σούταρε άουτ.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις