Σούπερ Λίγκα: Νίκη γοήτρου του Λεβαδειακού με ΟΦΗ (2-1)

Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014 19:08
UPD:19:08
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΑΓΙ
A- A A+

Ο Λεβαδειακός πήρε τη νίκη γοήτρου απέναντι στον ΟΦΗ με 2-1 στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Ματς χωρίς σκοπιμότητες παίχτηκε στη Λιβαδειά, καθώς και οι δύο ομάδες δεν είχαν βαθμολογικό κίνητρο κι έπαιξαν για το γόητρό τους. Οι Βοιωτοί προηγήθηκαν πολύ γρήγορα και συγκεκριμένα στο 8΄ με την κεφαλιά του Κονέ, ωστόσο, οι Κρήτες δεν το έβαλαν κάτω και «απάντησαν» στο 30΄ με το κοντινό σουτ του Μακρή μετά την κεφαλιά του Παπάζογλου (1-1).

Πριν καλά-καλά κωπάσουν οι πανηγυρισμοί των παικτών του Σα Πίντο για το γκολ της ισοφάρισης, η άμυνα της κρητικής ομάδας «κοιμήθηκε» και στο 32΄ ο ξεχασμένος Μάντζιος έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ το Λεβαδειακό (2-1), σκορ που δεν άλλαξε στα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου.

Σε σύγκριση με το πρώτο μέρος, το δεύτερο ήταν κατώτερο του αναμενόμενου. Οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ελάχιστες, ενώ το μόνο αξιοσημείωτο μέχρι το 75ο λεπτό ήταν η αποβολή του προπονητή του ΟΦΗ, Ρικάρντο Σα Πίντο, στο 62΄. Ο γκολκίπερ των Κρητικών, Αγριμάκης, έκανε σπουδαία επέμβαση στο 75΄ σε σουτ του Κονέ, στην πιο αξιόλογη φάση του δεύτερου μέρους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις