Σούπερ Λίγκα: Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 3-0

Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014 19:07
UPD:19:09
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ
A- A A+

Εντυπωσιακά εύστοχος ο Πανιώνιος, πήρε μεγάλη νίκη με 3-0 από τον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη και ουσιαστικά ανανέωσε το ραντεβού με τη Σούπερ Λίγκα και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς έφτασε στους 38 βαθμούς.

Η μοίρα του αγώνα γράφτηκε στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίοι οι «κυανέρυθροι» του Νίκου Αναστόπουλου εκμεταλλεύτηκαν άριστα τις ευκαιρίες που βρήκαν για να εκτοξεύσουν το σκορ στο 3-0 και να μην ξανακοιτάξουν πίσω.

Η αρχή έγινε μόλις στο 6ο λεπτό, με τον Γιάννου να επωφελείται από την άστοχη έξοδο του Μπαντή σε εκτέλεση κόρνερ και να γράφει το 1-0. Στη δεύτερη ευκαιρία του αγώνα ο Πανιώνιος διπλασίασε με τον Αραβίδη, που βγήκε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα από μπαλιά του Γιάννου και πλάσαρε εύστοχα, για να γίνει το 3-0 στο 4-2 με δυνατό σουτ του Ντούνη.

Στο ενδιάμεσο, ο Αστέρας είχε απειλήσει δύο φορές με τον δραστήριο Χουάνμα: στο 33΄ ο παίκτης της αρκαδικής ομάδας πήρε την κεφαλιά στη σέντρα του Κοντοέ και ανάγκασε τον Ανέστη σε εντυπωσιακή επέμβαση, ενώ στο 39΄ είχε νέα κεφαλιά μόλις άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε λιγότερο έντονο ρυθμό, αφού η έκταση του σκορ ικανοποιούσε τον Πανιώνιο και αποθάρρυνε τον Αστέρα, όμως υπήρξαν καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες. Στο 51΄ το σουτ του Γιάννου πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι, ενώ στο 73΄ ο Ντε Μπλάσις βγήκε μόνος με τον Ανέστη αλλά από πλάγια θέση και πλάσαρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αραβίδης δεν κατόρθωσε να νικήσει τον Μπαντή στο δεύτερο τετ α τετ της, ενώ στο 83΄ το μακρινό σουτ του Ουσέρο μπλόκαρε ο Ανέστης και κάπου εκεί έπαψε κάθε ενδιαφέρον για το παίχνίδι...

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις