Σούπερ Λίγκα: Μεγάλα παιχνίδια σε Περιστέρι και Αγρίνιο

Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014 12:55
UPD:15:26
SHUTTERSTOCK
A- A A+

Με τις αναμετρήσεις της 32ης αγωνιστικής ξεκινά σήμερα και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα η Σούπερ Λίγκα, με το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο σήμερα στο Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό και στο Αγρίνιο, με τη Βέροια να παίζει για τη σωτηρία της. 

Στις 15:00 θα ακουστεί το πρώτο σφύριγμα στο γήπεδο του Αγρινίου, εκεί όπου ο Παναιτωλικός θα φιλοξενήσει τη «βασίλισσα του βορρά». Η Βέροια ισοβαθμεί με τον Πλατανιά στη 16η θέση, υπερέχει των Χανιωτών στην ισοβαθμία αλλά επειδή δεν είναι απίθανο να βρεθεί ακόμη και προτελευταία αν ο Απόλλωνας Σμύρνης νικήσει αύριο στην Κομοτηνή, θα επιδιώξει το θετικό αποτέλεσμα.

Τη νίκη για να διασφαλίσει την παραμονή θα διεκδικήσει και ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, που προέρχεται από τη μεγάλη νίκη με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, ενώ μεγάλο παιχνίδι περιμένουν οι Έλληνες φίλαθλοι στο Περιστέρι, εκεί που ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό.

Οι δύο ομάδες μοιράζονται την τρίτη θέση, με την ομάδα των δυτικών προαστίων να πλεονεκτεί έως τώρα στην ισοβαθμία λόγω της νίκης στη Λεωφόρο, στον πρώτο γύρο. Οι «πράσινοι» διανύουν περίοδο φόρμας και θα χτυπήσουν το παιχνίδι, αφού στόχος τους είναι η κατάληψη της δεύτερης θέσης, αλλά με το ίδιο πνεύμα και στόχο θα παίξει και ο ιδιαίτερα σταθερός Ατρόμητος. 

Το σημερινό πρόγραμμα:

  • 15:00 Παναιτωλικός-Βέροια
  • 17:15 Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης
  • 19:30 Ατρόμητος-Παναθηναϊκός

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις