Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής ο Πέτριτς

Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014 20:12
UPD:22:34
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Ο Μλάντεν Πέτριτς (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Χωρίς τον Μλάντεν Πέτριτς θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι εναντίον του Ατρόμητου, σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 32ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Το ευχάριστο για τον προπονητή των «πρασίνων», Γιάννη Αναστασίου είναι ότι στο ματς με τους «κυανόλευκους» θα έχει μαζί του, τους Τάσο Λαγό και Μάρκους Μπεργκ, καθώς ο πρώτος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του από το ματς του κυπέλλου με τον ΟΦΗ, ενώ ο Σουηδός εξέτισε τη μία από τις δύο αγωνιστικές που είναι τιμωρημένος (δεν θα αγωνιστεί στο φινάλε της περιόδου με τη Ξάνθη).

Επίσης, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, που έμειναν εκτός από την αναμέτρηση με την Καλλονή για να πάρουν...ανάσες, ενώ δε συμπεριλήφθηκε ο Μλάντεν Πέτριτς, που κρίθηκε ανέτοιμος για ένα τέτοιο ματς. Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε με το Ντίνα, που ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι και τέθηκε νοκ άουτ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού απαρτίζεται από τους: Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Ρισβάνη, Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Λαγό, Δώνη, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη και Ατζαγκούν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις