Ισόπαλοι στα Γιάννενα (1-1) ΠΑΣ και Πανθρακικός

Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014 19:12
UPD:19:48
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ

Ο παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα Σταύρος Τσουκαλάς διεκδικεί τη μπάλα από τον παίκτη του Πανθρακικού Κοραντινί Ρομέου Ντος Σάντος.

A- A A+

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατόρθωσε να πετύχει τη νίκη με την οποία θα διασφάλιζε κατά 99% την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα, καθώς ο Πανθρακικός απέσπασε ισοπαλία (1-1) στους «Ζωσιμάδες» από την ομάδα της Ηπείρου και έβαλε το συγκρότημα του Γιάννη Πετράκη στη διαδικασία αναζήτησης βαθμών σε κάποια από τις τρεις εναπομείνασες συναντήσεις του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με διάθεση να πιέσουν από την αρχή τον αντίπαλό τους, που έδωσε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο αλλά αμυνόταν σωστά και κάλυπτε κάθε χώρο, με αποτέλεσμα οι παίκτες του ΠΑΣ να μην βρίσκουν διαδρόμους προς την περιοχή του Πασχαλάκη.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η ομάδα της Θράκης ήταν εκείνη που βρήκε πρώτη το δρόμο προς τα δίχτυα, έστω και αν στη συγκεκριμένη φάση φάνηκε πολύ τυχερή: στο 26ο λεπτό ο Ιγκόρ είδε την μπάλα να στρώνεται στα πόδια του και ο Βραζιλιάνος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Βελλίδη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε και συνεχίστηκε υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες και στο 34ο λεπτό ο διαιτητής Λαμπρόπουλος το διέκοψε προσωρινά, καθώς στη βροχή και τον άνεμο προστέθηκε και χαλάζι! Τελικά, οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη ευτύχησαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα πριν το ημίχρονο με τον Τζημόπουλο να ισοφαρίζει στο 38΄, μετά από φάουλ του Ακόστα.

Στην επανάληψη η ομάδα των Ιωαννίνων ανέβασε την απόδοσή της και πίεσε πολύ περισσότερο τον Πανθρακικό, που αμυνόταν πια μαζικά. Ο ΠΑΣ στρίμωξε την ακριτική ομάδα και έχασε σημαντικές ευκαιρίες, όπως στο 56΄ με τον Μπαϊκαρά να διώχνει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή και στο 70΄ με τον Ίλιτς να βγαίνει χαμένος στο μοναδικό τετ α τετ με τον Πασχαλάκη, στερώντας στην ομάδα του την ευκαιρία για τους τρεις βαθμούς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις