Μοιρασιά στη Νέα Σμύρνη (1-1) για Πανιώνιο και Παναιτωλικό

Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014 19:08
UPD:19:12
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΝΑ

Ο παίκτης του Πανιωνίου Απόστολος Γιάννου μάχεται για τη μπάλα με τον παίκτη του Παναιτωλικού Ανρί Καμάρα κατά τη διάρκεια του αγώνα Πανιώνιος - Παναιτωλικός.

A- A A+

Μοιράστηκαν βαθμούς κι εντυπώσεις Πανιώνιος και Παναιτωλικός στη Νέα Σμύρνη, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα. Οι «κυανέρυθροι» δεν κατόρθωσαν να κρατήσουν τη νίκη που θα τους διασφάλιζε από σήμερα την παραμονή, ενώ οι φιλοξενούμενοι «αφυπνίστηκαν» μετά το 60ό λεπτό.

Η μετριότητα χαρακτήρισε το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης στο πρώτο ημίχρονο, αφού κυρίαρχη θέση στο συγκεκριμένο διάστημα είχαν οι πολλές λανθασμένες επιλογές και η ατολμία αμφότερων των αντίπαλων που αναλίσκονταν σε κάποια σουτ εκτός περιοχής, όπως συνέβη με τους Σφακιανάκη (2΄), Αραβίδη (7΄) και Κούρντι (20΄).

Τελικά το γκολ ήρθε για τους γηπεδούχους με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, όταν στο πρώτο σουτ του Γιάννου η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Χρήστο Αραβίδη, ο οποίος δεν λάθεψε απέναντι στον Ράφαελ και με ψύχραιμο τρόπο σημείωσε το 10ο τέρμα του στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Η ομάδα του Αγρινίου αδυνατούσε να απειλήσει, καθώς δεν είχε απόδοση ανάλογη των δυνατοτήτων της και στο 50΄ κινδύνεψε να δεχθεί και δεύτερο γκολ, με τον Κολοβό να σουτάρει μετά την πάσα του Ντούνη και την μπάλα να κοντράρει και να απομακρύνεται.

Από εκείνο το σημείο όμως οι φιλοξενούμενοι λες και μεταμορφώθηκαν. Οι παίκτες του Μάκη Χάβου ανέβασαν την απόδοσή τους, έχασαν δύο καλές ευκαιρίες με τον Καμαρά να ανακόπτεται την τελευταία στιγμή από τον Παντίδο στο 66΄ και τον Γκάλο να εκτελεί φάουλ στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ στο 67΄.

Οι «κυανέρυθροι» δεν έλαβαν τα «μηνύματα» και το πλήρωσαν με την ισοφάριση στο 69ο λεπτό, όταν ο Μπούντιμιρ βρήκε τον Νίκολας Μαρτίνες που απόφυγε τον Κουλουχέρη και πλάσαρε τον Ανέστη για το 1-1.

Στο 81΄ ο Παπουτσογιαννόπουλος είχε νέα καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό, ο Μπούντιμιρ αστόχησε απέναντι στον Ανέστη στο 88΄ και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πανιώνιος έκλεισε τον... κύκλο των χαμένων ευκαιριών καθώς η κεφαλιά του στο κόρνερ του Λάζνικ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις