Τρίποντο ελπίδας για Πλατανιά (2-0) με Λεβαδειακό

Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014 16:48
UPD:16:55
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Ο παίκτης του Πλατανιά Αλεξάνταρ Κάταϊ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κατά την διάρκεια του αγώνα Πλατανιάς - Λεβαδειακός, για την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

A- A A+

«Χρυσή» νίκη σημείωσε ο Πλατανιάς στην τιτάνια προσπάθεια που καταβάλει για να παραμείνει στην κατηγορία, καθώς αν και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες επιβλήθηκε στα Περιβόλια του Λεβαδειακού με 2-0, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής και μαζί με τη Βέροια άφησαν προτελευταίο τον Απόλλωνα.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα, πατούσαν πιο σταθερά στο γήπεδο κι έχασαν δύο καλές ευκαιρίες νωρίς, με τον Χαραλάμπους να αστοχεί ελάχιστα σε κεφαλιά στο 8ο λεπτό και τον Μάντζιο να «σημαδεύει» το οριζόντιο δοκάρι του Γιωργαλλίδη στο 13΄, «σκάβοντας» την μπάλα πάνω από τον Κύπριο τερματοφύλακα.

Ο Πλατανιάς ήταν άτολμος και άκεφος το πρώτο ημίωρο, έχοντας να επιδείξει μόνο ένα συρτό σουτ του Αγκιλέρα που μάζεψε ο Στραηλάτης (30΄), αλλά στο 39΄ ο Αλεξάνταρ Κάταϊ που μόλις είχε αντικαταστήσει τον συμπατριώτη του Μπέλιτς άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Το δεύτερο ημίχρονο κυλούσε στη μετριότητα ως το 67ο λεπτό, όταν ο Καζναφέρης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Σιδηρόπουλο μέσα σε 12 λεπτά και αποβλήθηκε. Ενώ όμως το φινάλε προοιωνιζόταν δύσκολο για την ομάδα των Χανίων, ήρθε ο Κάταϊ και πάλι να δώσει τη λύση διπλασιάζοντας τα γκολ του Πλατανιά στο 71΄.

Έξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι παραλίγο να φτάσουν και σε τρίτο γκολ, αλλά ο Γιαχία που μπήκε στην πορεία της μπάλας μετά το σουτ του Μενδρινού την έστειλε άουτ με κεφαλιά. Η ουσία πάντως είναι ότι οι Κρήτες πήραν το τρίποντο που επιζητούσαν έκαναν το άλμα στην κατάταξη και κρατούν πια την τύχη στα χέρια τους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις