Ιορδάνης Τζαμτζής: Δεν είναι στείρα η άρνηση για το θέμα του γάλακτος

Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014 18:11
UPD:18:17
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο κ. Τζαμτζής(φωτ. αρχείου) υπογράμμισε ότι ορισμένες ρυθμίσεις δεν μπορεί να έρχονται «στο παρά 1», αναφερόμενος σε ζητήματα όπως αυτά των ταξί, της ενιαίας τιμής των βιβλίων αλλά και των φαρμακείων.

A- A A+

Την άποψη ότι πρώτα θα πρέπει να έχει ορθή ενημέρωση από τον αρμόδιο υπουργό και κατόπιν να αποφασίσει την στάση του για το θέμα του γάλακτος, εξέφρασε ο Ιορδάνης Τζαμτζής μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM ο κ. Τζαμτζής υποστήριξε ότι «δεν έχω πει τι θα κάνω, έχω αντιρρήσεις, έχω εκφράσει δημόσια την άποψή μου, περιμένω να ακούσω και τον υπουργό, γιατί έχουμε ζητήσει να έρθει στην επιτροπή παραγωγής και εμπορείου και να μιλήσουμε για αυτό το θέμα, γιατί πέρα από κάποιες διαρροές  δεν έχουμε κάτι επίσημο περιμένουμε να δούμε και να μιλήσουμε και εμείς.

Απατώντας στην ερώτηση πως είναι δυνατόν η κυβέρνηση να «πέσει» για το γάλα από τη στιγμή που υπάρχουν 1,5 εκατ. άνεργοι υποστήριξε ότι αυτό το επιχείρημα είναι απλοϊκό και τόνισε ότι «μιλάμε με συγκεκριμένες προτάσεις κι όχι με στείρα άρνηση».

Παράλληλα υπογράμμισε ότι ορισμένες ρυθμίσεις δεν μπορεί να έρχονται «στο παρά 1», αναφερόμενος σε ζητήματα όπως αυτά των ταξί, της ενιαίας τιμής των βιβλίων αλλά και των φαρμακείων.

Ειδικά για το θέμα των ταξί τόνισε ότι «το ψάχνω από το πρωί, δεν έχω καμία ενημέρωση και ξαφνιάστηκα. Διαβάζω όμως, και ενημερώνομαι μόνος μου, απ’ όπου μπορώ, ότι έγινε κάποια συνάντηση, ζήτησαν να αφαιρεθεί το άρθρο 9 του νόμου για να μην κατέβουν πλέον σε απεργία.

Δεν ξέρω τι ισχύει, θα περιμένω να ακούσω επίσημα. Εάν ισχύει ότι θα υπάρχει δυνατότητα να γίνονται εταιρίες οι οποίες θα μπορούν ουσιαστικά το έργο των ταξί είναι δικαιολογημένη η ανησυχία των ιδιοκτητών και οδηγών ταξί». 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή