Πανθρακικός: Ανανέωσε ο Αθανασιάδης για 2 χρόνια

Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014 13:58
UPD:15:25
ICON PRESS/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Ο 21χρονος τερματοφύλακας «εξαργύρωσε» με την υπογραφή νέου συμβολαίου τις πολύ καλές εμφανίσεις που έχει κάνει στα 8 παιχνίδια που αγωνίστηκε έως τώρα, με αποκορύφωμα αυτή με τον Ολυμπιακό (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Την επέκταση της συνεργασίας της με το Γιώργο Αθανασιάδη για 2 επιπλέον χρόνια ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανθρακικός.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας «εξαργύρωσε» με την υπογραφή νέου συμβολαίου τις πολύ καλές εμφανίσεις που έχει κάνει στα 8 παιχνίδια που αγωνίστηκε έως τώρα, με αποκορύφωμα αυτή με τον Ολυμπιακό. Μετά την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες, μάλιστα, ακούστηκε ότι μπήκε για τα καλά στο στόχαστρο των Πειραιωτών, ωστόσο, η διοίκηση έσπευσε άμεσα να τον «δέσει» γι' άλλα δύο χρόνια.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο νεαρός γκολκίπερ δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου της Κομοτηνής: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση του συμβολαίου με την ομάδα του Πανθρακικού. Είναι η επιβράβευση για όλη την σκληρή δουλειά που πραγματοποιώ με τους προπονητές μου καθημερινά. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση η οποία με εμπιστεύεται και φυσικά τους προπονητές που μου δείχνουν αγάπη, στήριξη και εμπιστοσύνη. Ο Πανθρακικός είναι η οικογένεια μου, το σπίτι μου και μου το έδειξαν στις δύσκολες στιγμές και θέλω να τους δικαιώσω για αυτό». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις