Νίκες για Μπάγερν, Ντόρτμουντ και Γκλάντμπαχ

Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014 21:56
UPD:22:11
REUTERS/KAI PFAFFENBACH

Ο Μπαστιάν Σβαϊνστάιγκερ της Μπάγερν σκοράρει με κεφαλιά το πρώτο γκολ της ομάδας του εναντίον της Μάιντς.

A- A A+

Με εκτός έδρας νίκες συνέχισαν Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ τις υποχρεώσεις τους στην 26η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος.

Οι Βαυαροί χρειάστηκαν δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο (82΄ Σβαϊνστάιγκερ, 86΄ Γκέτσε) για να καταβάλουν την αντίσταση της Μάιντς (0-2), ενώ η Μπορούσια επιβλήθηκε 3-0 του Ανόβερου (3΄ Χούμελς, 52΄ Λεβαντόφσκι, 90΄+ Ρόις), με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να αγωνίζεται και στα 90 λεπτά και με δική του προσπάθεια να «φτιάχνει» το πρώτο γκολ της Ντόρτμουντ.

Η Στουτγκάρδη του Χουμπ Στέφενς, στην αποστολή της οποίας βρισκόταν ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος (δεν χρησιμοποιήθηκε) νίκησε 1-0 το Αμβούργο  με γκολ του Μαξί στο 69΄ και βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με δέκα παίκτες από το 53ο λεπτό λόγω αποβολής του Τσαλχάνογλου.

Η Γκλάντμπαχ μετά από επτά αγώνες χωρίς νίκη στο δεύτερο γύρο, σημείωσε τη δεύτερη σερί επιτυχία της επικρατώντας εύκολα της Χέρτα με 3-0 (28΄ Αράνγκο, 32΄ αυτ. Α. Ράμος, 40΄ Ράφαελ). Με αυτή τη νίκη τα «πουλάρια» ανέβηκαν στην πέμπτη θέση, δύο βαθμούς πίσω από την Λεβερκούζεν που κατέχει την τελευταία θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου.

Στις άλλες συναντήσεις, η Σάλκε νίκησε την Άιντραχτ Μπραουνσβάιχ με 3-1 (17΄ Γκορέτσκα, 66΄ Χούντελααρ, 90΄+ Σάλαϊ - 81΄ Κέσελ), ενώ Βόλφσμπουργκ και Άουγκσμπουργκ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 81΄ με τον Όλιτς το γκολ του Βέρνερ από το 43ο λεπτό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις