Γερμανία: Οι φιλοξενούμενοι είχαν την... τιμητική τους

Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014 18:50
UPD:18:58
REUTERS/INA FASSBENDER

Ο Ράφαελ σκοράρει για τη Γκλάντμπαχ.

A- A A+

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την τιμητική τους στην 25η αγωνιστική της μπουντεσλίγκα, καθώς στα πέντε σημερινά ματς του «κυρίως μενού» κανένας από τους γηπεδούχους δεν πανηγύρισε!

Το...κακό για τις ομάδες που έπαιζαν στην έδρα τους ξεκίνησε από χθες, με το «διπλό» της Σάλκε επί της Αουγκσμπουργκ και συνεχίστηκε σήμερα.

Η Γκλάντμπαχ που τις τελευταίες αγωνιστικές παρέπαιε, έφυγε νικήτρια από το «Βεστφάλεν», όπου επιβλήθηκε 2-1 της Ντόρτμουντ. Ράφαελ και Κρούζε στο 31΄ και 40΄ έβαλαν μπροστά τους φιλοξενούμενους και στο 77΄ ο Γιόγιτς μείωσε για τη γηπεδούχο Μπορούσια, οι παίκτες της οποίας είχαν το μυαλό τους στη ρεβάνς των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ζενίτ.

Τη νίκη της ημέρας πέτυχε η Μάϊντς, που αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από την Χοφενχάιμ, κατάφερε να φύγει νικήτρια με 4-2, χάρις στα γκολ που πέτυχε μέσα σε 24 λεπτά. Από το 67΄ έως το 90΄ ο Τσούπο Μότινγκ, ο Ζαλέρ και ο Οκαζάκι (πέτυχε δύο τέρματα) έφεραν τα πάνω κάτω στο παιχνίδι και τους γηπεδούχους, που είχαν το προβάδισμα με τα τέρματα των Πολάνσκι και Φιρμίνιο (49΄, 53΄) να μη μπορούν να αντιδράσουν.

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε το Ανόβερο στο Βερολίνο με το 3-0 την Χέρτα, (49` Στιντλ, 57` Σλάουντραφ, 90` Χούζτι), ενώ στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Στουτγκάρδης, ο Χούουμπ Στέφενς, είδε την ομάδα του να παίρνει το βαθμό στη Βρέμη από τη Βέρντερ (1-1). Ο Νιντερμάγιερ στο 55΄ έκανε το 0-1, αλλά στο 77΄ ο Χουντ ισοφάρισε για τους «πράσινους».

Στο 1-1 έμειναν Αϊντραχτ Μπραουνσβάιχ και Βόλφσμπουργκ. Ο Γκουστάβο έδωσε προβάδισμα στους «λύκους» στο 35΄ και στο 48΄ ο Μπελαραμπί έφερε το ματς στα ίσια.


 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις