Φουστέρ: «Απογοήτευση και υπερηφάνεια»

Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014 19:46
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ

«Ξεκινήσαμε καλά, είχαμε κλείσει τους χώρους και προσπαθούσαμε να βρούμε τους παίκτες μπροστά» σχολίασε ο 32χρονος μεσοεπιθετικός για τον αγώνα (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Απογοητευμένος για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υπερήφανος όμως για την απόδοση της ομάδας του στο θρυλικό «Όλντ Τράφορντ» δήλωσε ο Νταβίντ Φουστέρ στην ιστοσελίδα της UEFA.

«Η ομάδα είναι πραγματικά απογοητευμένη. Είχαμε μεγάλες ελπίδες να περάσουμε στον επόμενο γύρο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Παρόλο που δεχτήκαμε τρία γκολ, είχαμε τη δυνατότητα να πετύχουμε ένα για να περάσουμε και δεν πετύχαμε κανένα. Ξεκινήσαμε καλά, είχαμε κλείσει τους χώρους και προσπαθούσαμε να βρούμε τους παίκτες μπροστά» σχολίασε ο 32χρονος μεσοεπιθετικός για τον αγώνα.

«Είχαμε κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε και, αν τα καταφέρναμε, θα άλλαζε το παιχνίδι. Πήραν το πέναλτι και το παιχνίδι έγινε πιο δύσκολο για μας. Στη συνέχεια πέτυχαν και το δεύτερο γκολ, λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και μετά τα πράγματα δυσκόλεψαν αρκετά. Όταν δεχτήκαμε και το τρίτο γκολ, είχαμε να ανέβουμε ανηφόρα. Παλέψαμε μέχρι το τέλος, αλλά δεν πήραμε καμία ανταμοιβή» πρόσθεσε.

«Είχαμε μια πολύ καλή ευκαιρία στην κεφαλιά μου, που έσωσε ο Ντε Χέα και στη συνέχεια η μπάλα πήγε στον Ντομίνγκες, αλλά έσωσε και πάλι πολύ καλά. Φυσικά, υπάρχει μεγάλη υπερηφάνεια από εμάς, γιατί είχαμε την ευκαιρία να αποκλείσουμε μία ομάδα όπως η Μάντσεστερ, όμως δεν ήταν εύκολο. Η Γιουνάιτεντ είναι μια ιστορική ομάδα γεμάτη από καλούς παίκτες και ήμασταν κοντά να τους αφήσουμε εκτός» συμπλήρωσε.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις