Γκιγκς: «Κορυφαίος παίκτης μας ο Ντε Χέα»

Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014 00:57
UPD:01:29
REUTERS/PHIL NOBLE

Στο στιγμιότυπο Γκικς και Πέρες.

A- A A+

Ο 40χρονος Ράιαν Γκιγκς δεν αποτελεί απλώς ένα εμβληματικό πρόσωπο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και μία από τις μεγάλες μορφές των εν ενεργεία θρύλων στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ο 40χρονος Ουαλός, που εναντίον του Ολυμπιακού αγωνίστηκε με το πάθος και το σφρίγος έφηβου, παραδέχθηκε στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση εκείνο που είδαν σε όλες τις χώρες του πλανήτη και το οποίο εν μέρει προσπάθησε να καλύψει με τα σφυρίγματά του ως το 3-0 ο Ολλανδός Μπιόρν Κάιπερς, ένας από τους πιο «γρουσούζηδες» για τις ελληνικές ομάδες Ευρωπαίους διαιτητές.

«Ο τερματοφύλακάς μας μάς κράτησε στον αγώνα. Αυτός ήταν ο κορυφαίος παίκτης μας σήμερα» είπε χωρίς περιστροφές ο Γκιγκς πλέκοντας το εγκώμιο του Ντε Χέα, που με τις σπουδαίες επεμβάσεις του κράτησε απαραβίαστη την εστία της Μάντσεστερ κι έδωσε ουσιαστική υπόσταση στη νίκη της ομάδας του.

«Χρωστούσαμε αυτό το αποτέλεσμα και την πρόκριση στον κόσμο μας. Από εκεί και πέρα δεν πρέπει να παρασυρθούμε. Πρέπει να τους δώσουμε κι άλλα τέτοια αποτελέσματα στο μέλλον» πρόσθεσε ο Γκιγκς.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ, από την πλευρά του, στάθηκε στη στήριξη που είχε η ομάδα του από το φίλαθλο κοινό της. «Ο κόσμος μας, όπως και στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ, ήταν υπέροχος και άξιζε αυτή την πρόκριση. Χρωστούσαμε στους εαυτούς μας ένα αποτέλεσμα σαν αυτό, αλλά το χρωστούσαμε και στους φιλάθλους μας, τον προπονητή μας, όλο τον κόσμο... Είναι ένα φανταστικό αποτέλεσμα και ελπίζουμε να μας δώσει το έναυσμα για τη συνέχεια» δήλωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις