Εντιγκά: «Το αποτέλεσμα δεν δικαιώνει την προσπάθειά μας»

Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014 01:21
UPD:12:27
REUTERS/PHIL NOBLE

Ο παίκτης της Μάντσεστερ Γ. Αντόνιο Βαλέντσια (δεξιά) μαρκάρει τον παίκτη του Ολυμπιακού Ντελβίν Εντιγκά κατά τη διάρκεια του αγώνα των δύο ομάδων στο Old Trafford.

A- A A+

Στη μεγάλη προσπάθεια του Ολυμπιακού που όμως έμεινε ανολοκλήρωση εστίασαν οι ποδοσφαιριστές της πειραϊκής ομάδας, υπογραμμίζοντας ότι το τελικό αποτέλεσμα (0-3) του αγώνα στο «Όλντ Τράφορντ» δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης.

«Κάναμε πραγματικά μια μεγάλη προσπάθεια. Δοκιμάσαμε την τύχη μας απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο και το αποτέλεσμα δεν δικαιώνει την προσπάθειά μας. Θέλαμε το κάτι παραπάνω, το πιστέψαμε, το κυνηγήσαμε αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση.Δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε και στην άμυνα δεχτήκαμε γκολ, με αποτέλεσμα μην καταφέρουμε να πάρουμε το σκορ που θέλαμε» δήλωσε ο Ντελβίν Εντιγκά.

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να αποκλείσεις τη Γιουνάιτεντ, όμως είχαμε τις ευκαιρίες για να τα καταφέρουμε. Η ομάδα έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια τη φετινή σεζόν στη διοργάνωση. Πρέπει να συγχαρούμε τους παίκτες μας και την ομάδας μας και να πούμε ότι ο Ολυμπιακός συνεχίζει να μεγαλώνει» υπογράμμισε ο Νταβίντ Φουστέρ

Από την πλευρά του, ο Ρομπέρτο τόνισε: «Μετά το 25ο λεπτό και το γκολ με πέναλτι που δεχτήκαμε τα πράγματα εξελίχθηκαν άσχημα για μας μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου. Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι κρίθηκε σε αυτό το διάστημα. Στο δεύτερο μέρος ανεβήκαμε, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε για να πάρουμε την πρόκριση. Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια της ομάδας και ο Ολυμπιακός απέδειξε πως έχει δυνατότητας για κάτι καλύτερο. Πιστεύω πως μας άξιζε κάτι καλύτερο».

Για σκορ «μαγική εικόνα» μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης. «Το τελικό 3-0 είναι μαγική εικόνα. Δεχθήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις που δεν υπήρξαν, δεν αποβλήθηκε παίκτης της Μάντσεστερ και είχαμε κατοχή μπάλας και 14 τελικές προσπάθειες. Για πρώτη φορά από τότε που παρακολουθώ ποδόσφαιρο είδα αγγλική ομάδα, να αμύνεται, οι παίκτες να πέφτουν κάτω και να κάνουν καθυστερήσεις. Είμαι περήφανος και δίνω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές» είπε. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις