Ντ. Μόιες: «Έχω να κάνω πολλά εδώ»

Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014 00:30
UPD:01:29
REUTERS/PHIL NOBLE

«Οι παίκτες ήταν προσηλωμένοι. Εξάλλου, ήταν κι αυτοί "πληγωμένοι'' και ξέρουν πρώτοι απ΄ όλους ότι δεν έπαιζαν όσο καλά θα έπρεπε. Απόψε όμως διόρθωσαν τα πράγματα, έδωσαν τα πάντα και δεν άφησαν τίποτα πίσω» σημείωσε ο Ντέιβιντ Μόιες.

A- A A+

Περιχαρής εμφανίστηκε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόιες, μετά τη νίκη-πρόκριση της ομάδας του επί του Ολυμπιακού, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» έσωσαν, προσωρινά τουλάχιστον, μια καταστροφική για την κλάση και την εμβέλειά τους χρονιά.

«Τη Δευτέρα είχα πει ότι έπρεπε να κερδίσουμε 3-0 μετά την ήττα της Κυριακής από τη Λίβερπουλ, για να ανταποδώσουμε στον κόσμο τη στήριξή του. Και σήμερα όμως ήταν φανταστικοί. Άξιζαν να τους προσφέρουμε μια όμορφη βραδιά, γιατί δεν τους έχουμε δώσει πολλές τέτοιες φέτος» παραδέχθηκε ο Μόιες.

«Οι παίκτες ήταν προσηλωμένοι. Εξάλλου, ήταν κι αυτοί "πληγωμένοι'' και ξέρουν πρώτοι απ΄ όλους ότι δεν έπαιζαν όσο καλά θα έπρεπε. Απόψε όμως διόρθωσαν τα πράγματα, έδωσαν τα πάντα και δεν άφησαν τίποτα πίσω» συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς για το εάν νιώθει πιο άνετα και σίγουρα για τη θέση του, απάντησε ότι ουδέποτε αισθάνθηκε υπό αμφισβήτηση. «Ο κόσμος μπορεί να δει την πρόκριση σαν αλλαγή σελίδας, αλλά εγώ δεν το βλέπω έτσι. Εγώ βλέπω τον εαυτό μου σαν να είμαι εδώ για πολύ καιρό. Έχω πολλά πράγματα να κάνω, δεν μπορώ να τα κάνω όλα αμέσως» δήλωσε.

Ιδιαίτερη ήταν η αναφορά στο μοναδικό σκόρερ της αναμέτρησης, Ρόμπι Φαν Πέρσι, για τον οποίο υπογράμμισε ότι «μόνο συγκεκριμένοι παίκτες μπορούν να πετύχουν χατ-τρικ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ξεχωριστός και ελπίζουμε ο τραυματισμός του να μην είναι πολύ σοβαρός. Έχει ένα χτύπημα στο γόνατο αλλά θα δούμε την κατάστασή του το πρωί».

Όσο για την παρουσία του Ράιαν Γκιγκς στη βασική ενδεκάδα, για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες, είπε: «Είναι απίστευτο το πόσα παιχνίδια έχει παίξει σε αυτή τη διοργάνωση. Ήταν φανταστικός, αλλά δεν μπορεί να συνεχίσει να παίζει για πάντα κι εμείς πρέπει να βρούμε έναν νέο Γκιγκς. Όμως, από τακτικής άποψης τον χρειαζόμασταν απόψε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις