Champions League: Τσέλσι-Γαλατασαράι 2-0

Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 23:39
UPD:23:42
REUTERS/EDDIE KEOGH

Στο 32ο λεπτό και σε φάουλ του Λάμπαρντ ο Τέρι σούταρε εν κινήσει με το αριστερό πάνω από το δοκάρι.

A- A A+

Άνετη πρόκριση για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε η Τσέλσι, που με παρακαταθήκη το 1-1 της Κωνσταντινούπολης νίκησε 2-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» τη Γαλατασαράι στο δεύτερο αγώνα, σημειώνοντας και τα δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Σαμουέλ Ετό φρόντισε να απλοποιήσει την κατάσταση για την ομάδα του σκοράροντας μόλις στο 4ο λεπτό, όταν κινούμενος στο όριο του οφ σάιντ εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του Όσκαρ για να ανοίξει το σκορ, παρά την προσπάθεια του Μουσλέρα που βρήκε την μπάλα αλλά δεν κατόρθωσε να την εκτρέψει από την πορεία προς τα δίχτυα.

Στο 32ο λεπτό και σε φάουλ του Λάμπαρντ ο Τέρι σούταρε εν κινήσει με το αριστερό πάνω από το δοκάρι, αλλά στο 42΄ ο παρτερνέρ του στο κέντρο της λονδρέζικης άμυνας, ο Γκάρι Κέιχιλ, ξετίναξε από κοντά τα δίχτυα των Τούρκων, μετά την αρχική απόκρουση του Μουσλέρα στην κοντινή κεφαλιά του Τέρι, από κόρνερ του Λάμπαρντ.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο συνέχισε να ελέγχει απολύτως το ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο, τον αυξομείωνε ανάλογα με τις διαθέσεις της και είχε μεγάλες στιγμές για ένα τρίτο γκολ με τους Γουίλιαν (51΄), Όσκαρ (57΄), Λάμπαρντ (66΄), Αζάρ (84΄) και Τόρες (88΄), αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις